ADSL, 3G ve WiFi, TTNet'in bu paketinde!

TTNet'in yeni paketi, ADSL, 3G ve WiFi bağlantılarını bir araya getirdi! İşte detaylar, fiyatlar

TTNet'ten komple paket!

TTNet, abonelerini tek pakette TTNet ADSL, TTNet Mobil 3G ve sınırsız TTNET WiFi hizmeti ile buluşturarak, internet ihtiyaçlarını tek fatura ile ödeme imkanı veren operatör oldu.

TTNet HEPNET paketi evde ve dışarıda internete özgürce girmek isteyenlere 12 ay taahhütle ilk 3 ay, ayda sadece 29 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

HEPNET paketi kapsamında aboneler ihtiyaçlarına bağlı olarak NET4, NET6 ve NETLİMİTSİZ ADSL tarifelerinden herhangi biri seçebilirken, 3G tarifelerinden de 4 GB ya da 6 GB kotalı TTNet Mobil 3G paketlerinden birini tercih edebiliyor. Tüm tarifelerde sınırsız WiFi dakikaları hediye edilirken, 3G mobil modeme de ücretsiz sunuluyor. HEPNET paketi dahilindeki mobil iletişim hizmeti Avea tarafından sağlanıyor.

HEPNET paketi ile kablosuz ADSL modem almak isteyenler 24 aylık taksit seçeneğini tercih ederek ayda sadece 2 TL'ye kablosuz modem, ayda sadece 1 TL'ye kablolu modem sahibi olabiliyor. 12 aylık taksit seçeneğini tercih eden müşterilerin faturalarına ise kablosuz modem için ayda 4 TL, kablolu modem için 2 TL yansıtılıyor.

TTNet 'in sunduğu bu kampanyadan faydalanmak isteyenler TTNET Satış Noktaları'na başvurabiliyor.

Tarifeler ve fiyatlar

Tarifeler ve fiyatlar

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları