ADSL sorunlarınızı kendi başınıza çözün

TTNET'in ücretsiz "Pratik Çözüm" uygulaması büyük bir ilgi toplamayı başarmış görünüyor!

ADSL sorunlarınızı çözün

TTNET'in Mayıs 2012'de müşterilerinin kullanımına sunduğu ücretsiz TTNET Pratik Çözüm uygulamasıyla 200 bin TTNET'li ADSL bağlantılarıyla ilgili problemlerini kendi kendilerine çözme imkanı buldu. TTNET Pratik Çözüm, kullanıcıların karşılaştıkları çeşitli bağlantı sorunlarını çok hızlı ve pratik bir şekilde sonuca ulaştırarak toplamda 205.000 kurulum ve 860.000 çözüm gerçekleştirdi. Pratik çözüm, kullanıcılarına ortalama 2 ile 5 dakika arasında çözüme ulaşma imkanı sunarak zamandan büyük kazanç sağladı.

TTNET Pratik Çözüm uygulaması, kullanıcıların yaşadıkları bağlantı sorunlarında devreye giriyor ve gerekli yönlendirmeleri yaparak bilgisayar ve modem ayarlarıyla ilgili problemin kaynağını otomatik olarak tespit ediyor. Kolayca uygulanabilecek adımlarla etkin bir çözüm sunuyor.

TTNET Pratik Çözüm nasıl çalışıyor?

TTNET Pratik Çözüm, bilgisayar ve modem ayarlarıyla ilgili sorunları otomatik olarak tespit ederek basit yönlendirmelerle problemin çözümünü sağlıyor. Herhangi bir nedenle internet bağlantısında sorun yaşandığında, TTNET Pratik Çözüm uygulaması bu sorunları çözmek için testlere başlıyor ve sorunun kaynağını kısa zamanda tespit ediyor. Problem çözüldükten sonra kullanıcıyı TTNET Destek Portalı'na yönlendirerek bilgisayarın güvenliği, internet bağlantısı ve sistem özellikleriyle ilgili detaylı bilgi veriyor, bağlantı ve sistem performansını artıracak önerilerde bulunuyor. Ayrıca hız testine de olanak sağlıyor. TTNET Pratik Çözüm, kullanıcıyla ilgisi olmayan teknik arızalardan dolayı internete bağlanamayan bilgisayarla ve modemle ilgili bilgi toplayarak bir Hizmet Kodu oluşturuyor. Müşteri Hizmetleri, bu kod sayesinde, sorunu daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde yorumlayabiliyor.

TTNET Pratik Çözüm, http://www.ttnet.com.tr:80/bireysel/destek/sss/Sayfalar/Pratik-Cozum.aspx linkinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Okuyucu Yorumları