Adwcleaner ile toolbar ağırlıklarını silin!

Ücretsiz yazılımlarla gelen Adware veya Spyware gibi "fazlalıkları" silmenin en kolay yolu, içeride!

Fazlalıkları atın gitsin!

Pek çok ücretsiz yazılım beraberinde adware veya spyware gibi zararlı yazılımları da getiriyor. Bunların bir çoğu da internet tarayıcılarının çubukları üzerine yerleşerek hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de bilgisayarın işleyişini yavaşlatıyorlar. Üstelik bu zararlıların bazılarını sistemden kaldırmak son derece zor bir işleme de dönüşebiliyor. Bazı örneklerde kullanıcılar güvenilir kaynaklardan yazılım indirip kursalar bile, shareware/freeware türü yazılımlar çalışmak için tarayıcının toolbarına çeşitli arama motoru araçları yükleyebiliyorlar.

Adwcleaner isimli yazılım ise bu tür zararlı yazılımları veya fazlalıkları hızla ve tek seferde silip temizlemek isteyen kullanıcılara hizmet ediyor. Yazılımın ücretsiz bir kopyasını bu linkten indirmeniz mümkün.

Son derece kolay bir kullanımı olan yazılım sayesinde tarayıcılar daha hızlı çalışıyor, pencereler daha hızlı açılıyor ve zararlı yazılımların yükü tarayıcının üzerinden indiği için internet bağlantısındaki hızlanma hissedilebiliyor. Deneyin; kendiniz görün...

Okuyucu Yorumları