Aerosmith'e özel Guitar Hero piyasada

Activision, popüler müzik oyununun bir gruba özel ilk sürümünü yayınladı.

Guitar Hero Aerosmith

Artık Aerosmith hayranları kendilerini gitarist Joe Perry'nin yerine koyabilecekler: Activision geçtiğimiz hafta Guitar Hero: Aerosmith'i piyasaya sürdü.

Oyunun tanıtımını Aerosmith elemanları Times Meydanı'ndaki Hard Rock restoranında binlerce hayranlarının karşısında yaptılar.

Oyunda aralarında "Love in an Elevator" ve "Sweet Emotion" gibi hitlerin de olduğu 30 Aerosmith şarkısı bulunuyor. Ayrıca Run D.M.C. ile birlikte söyledikleri ünlü "Walk This Way" de oyuncuların eşlik edebileceği şarkılar arasında.

Oyunla beraber üzerinde grubun kırmızı beyaz logosunun bulunduğu özel bir gitar kontrol cihazı da piyasaya sürüldü.

Oyun ve gitarı bir arada sunan paket Xbox360, PS3 ve Wii için $99.99, PS2 için $89.99'a satılıyor. Sadece oyunu almak isteyenler ise ceplerinden 60 dolar çıkarmak durumunda.

Aerosmith oyunu serinin bir gruba özel çıkan ilk versiyonu. Bundan önceki Guitar Hero'larda farklı rock türlerine ve müzlsyenlere ait şarkılar bulunuyordu.

Activision 2009 yılında Metallica için de bir Guitar Hero yayınlamayı planlıyor. Fakat oyunun tam çıkış tarihi henüz belli değil.

Şirket bu yıl sonunda en büyük rakipleri olan "Rock Band" oyunuyla rekabet edebilmek amacıyla Guitar Hero: World Tour isimli bir oyun daha piyasaya sürecek. Oyunu yanında gitarın yanında bir davul ve mikrofon seti de bulunacak.

Okuyucu Yorumları