Afrika'nın en güzel manzaraları emrinizde!

Yeni bir bellek kartı alacaksınız bu teklife kulak verin; müthiş bir arşive sahip olun...

Müthiş arşiv emrinizde!

2007 yılında PNY Technologies ve National Geographic arasında baslamış olan evrensel kapsamalı ortakliğa dayanarak, bügün PNY, Optima Flash kartlarıyla beraber sunulan özel promosyonunu açıkladı. Bu promosyon PNY Optima Flash kartların kullanıcılarına National Geographic Afrikan kataloğunun özel içeriğine erişim olanağı sağlamaktadir.

Sınırlı sayıda sunulan bu promosyon müşterilere National Geographic'in, Afrika kültürünü önemseyen ve doğayı sevenlerden ziyade aynı zamanda amatör fotoğrafcılar için elde edilmiş olan olağanüstü fotoğrafları, müzikleri ve haritaları'nı keşfetme imkanını sunuyor.

PNY Optima Flash kartını satın alan müşteriler artık belirlenmiş websitesi üzerinden ve ürünün paketinin içerisinde bulunan bir kod sayesinde ücretsiz olan içerikleri yüklüyebilecekler. Bu Optima Flash kartları, farklı kapasite seçeneklerine sahip olmakla beraber (32 GB'liğe kadar), SD ve Compact Flash kartları için 10MB/sn'lık yazım hızı sunuyor.

5 yıl garantili Optima Flash kartları

5 yıl garantili Optima Flash kartları

PNY Technologies Flash Ürünleri Bölümü Müdürü, Laure Lapègue "National Geographic Society' nin görevi, insanları gezegenemizdeki bulunan hazinelerinin gerçek hallerini göstererek gezegenimize sahip çıkmalarına teşvik etmektir" diyor. Laure Lapègue, "PNY National Geographic'in "Emerging Explorer Programının" ortağı olarak, müşterilerimize, amatör fotoğrafcılar dahil, Optima Flash kartları sayesinde Afrika'nın zenginliklerini sunduğumuz için ve aynı zamanda bu yeni ve heyecan verici kampanya'da yer aldığımız için gurur duyuyoruz " diyerek devam etti .

PNY Optima Flash kartları Eylül 2009 ayindan itibaren 5 yil garantiyle satışa sunulacaktır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları