Ağ uyumlu medya oynatıcı

Ödüllü TV Loewe Connect ağ üzerinden medya izlemenize imkan veriyor.

Ağdan medya oynatıcı

Hızla gelişen pazar dijital medya cihazlarını artık evimize kadar getiriyor. Ancak kaliteli verim almak içinde ek cihazlar, ek kablo, ek kumanda ve zor kurulum gibi birtakım problemler de bununla beraber ortaya çıkıyor. LOEWE yine kullanıcısına bir TV'den çok daha ötesini sunuyor. Tasarımın ve teknolojinin en üst noktada birleştiği LOEWE'nin en yeni modeli LOEWE CONNECT'le sadece bir cihaz ve tek bir kumanda ile fotoğraf, müzik ve videolarınızı görüntüleyebilir, parlak görüntü ve üstün ses kalitesi ile oturma odanızın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. LOEWE CONNECT dahili medya oynatıcısı sayesinde, kablolu yada kablosuz olarak bilgisayarınıza bağlanabilir, taşınılabilir bellek cihazlarında ve digital kameralarınızda bulunan müzik, fotoğraf ve HD(yüksek çözünürlüklü) videolarınızı dev ekranlarda izleyebilirsiniz.

Enkay Group bünyesinde bulunan LOEWE'nin göz kamaştırıcı yeni ürünü LOEWE CONNECT, kullanıcılarına modern yaşam stili sunuyor. Artık televizyondaki programları izlemek yerine, isterseniz internetten indirdiğiniz bir filmi, isterseniz aile albümünüzdeki resimleri yada dinlemek istediğiniz müziği seçerek Loewe' nin size sağladığı bireysel özğürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. LOEWE CONNECT, kavisli yan panelleri, şık ve dikkat çekici dizaynı, 3 farklı ekran boyutu, krom gümüş, parlak siyah ve parlak beyaz olmak üzere üç farklı renk alternatifi, esnek ve yenilikçi tasarımı ile tüm detayları tek bir noktada topluyor.

LOEWE CONNECT çok yeni kurulum çözümleri de sunuyor. Masaüstü, duvara monte veya en yeni ve modern üç aşamalı yüksekliği ayarlanabilir trapez stand gibi dekoratif kurulum seçenekleri ile farklı dekorasyon zevklerine hitap ediyor.

Bir televizyondan çok daha ötesi olan LOEWE CONNECT'de, Full HD, DVB-T/C(DVB-S opsiyonel), MPEG4, HDTV, 2 HDMI girişi, 24P, 1 CI arayüzü(şifreli yayınlar için), AC3, dts sound opsiyonel, DR+&HDTV, 1 veya 2 USB bağlantısı, Network Media Player, JPEG ya da software entegre fotoğraf görüntüleyici, USB stick ve dijital kameradan direkt bilgi transferi, yeni geliştirilmiş music player, MP3 müzik için full entegre software bulunuyor.

Not: Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları