Age of Empires PC'ye Bir Kez Daha Geliyor! Ama Bu Kez..

Orijinal Age of Empires, 20 yıl sonra bir kez daha PC'ye geliyor. Ancak bu kez önemli bir farkla...

Age of Empires yeniden geliyor!

E3 2017 Fuarı boyunca birbirinden çarpıcı duyurular yapılırken, bunlardan biri de yine Microsoft cephesinden geldi. Microsoft ve geliştirici ekip Forgotten Empires, Age of Empires üzerinde çalıştıklarını açıkladılar.

Evet, Age of Empires'ı bir kez daha PC platformuna getirmek isteyen ikili, orijinal oyunun ruhuna dokunmayacak ancak görselliği baştan tasarlayacak. Modern PC oyunlarına güncellenecek olan oyun içi grafikler, 4K görüntü desteği ile zenginleştirilecek ve böylece orijinal oyunun 20'inci yılına özel bir versiyon hazırlanacak. Hemen yukarıdaki videoda, eski ve yeni grafikleri yan yana görebilirsiniz. Ayrıca oyun içi dinamikleri yenileyen geliştirici ekip, oyun içi müzikleri de yeniden düzenlemeyi ihmal etmemiş.

Age of Empires'ın bu yaz sonunda oyun severlere sunulması bekleniyor.

Age of Empires nedir?

Age of Empires nedir?

Age of Empires, Microsoft tarafından geliştirilen gerçek zamanlı strateji (RTS) oyunudur. İlk olarak Microsoft Studios tarafından geliştirilen oyun, 1997 yılında raflarda kendine yer buldu. Akabinde ikinci oyunuyla 1999, üçüncü oyunuyla da 2005 yılında raflarda olan ünlü seri, ilgiyi en çok serinin ikinci oyunuyla gördü. Seri, sonrasında her ne kadar ek paketlerle yaşasa da, 4'üncü oyununa kavuşamadı.

Okuyucu Yorumları