Aidata S-presso ile eğlencenin kontrolü sizde

Tüm renkleri aynı anda sunan Aidata'nın eğlence kutusu S-presso ile bilgisayarınız Radyo, TV ve DVD'ye dönüşüyor.

Aidata S-presso ile eğlencenin kontrolü sizde

Aidata'nın geliştirdiği S-presso ile eğlencenin kontrolü sizde olacak. Bilgisayar özelliğini kullanmasanız da Aidata, S-presso Home Theatre PC ile kendinize daha fazla vakit ayırmanızı sağlıyor.

Kendinize zaman ayıramıyor ya da eğlenirken teknolojiden kopmak istemiyorsanız Aidata’nın yeni eğlence kutusu sizin için ideal bir multi medya seçeneği sunuyor. Aidata’nın son teknoloji ürünü S-presso Home Theater PC ile yerinizden kalkmadan tek bir kumanda ile tüm eğlenceyi kontrol edebiliyorsunuz. Bilgisayar özelliğinin yanı sıra, radyo, Tv ve DVD özellikleri sayesinde hayatın tadını çıkartabileceğiniz S-presso Home Theater PC, dinlenirken eğlenmenizi, çalışırken hayata bağlanmanızı sağlıyor.

Aidata S-presso, özel multimedya yazılımı sayesinde, dokunmatik ekranın yanısıra uzaktan kumanda ile de kontrol edilebiliyor. Kablosuz klavye ve mouse seti ise evinizin her köşesinde size hareket özgürlüğü sunuyor. AIDATA S-presso ile bilgisayar özelliğini kullanmadan isterseniz favori radyo kanalınızı dinleyin, isterseniz DVD ya da TV’den istediğiniz bir filmi izleyin, isterseniz seçtiğiniz MP3 ler çalarken dijital fotoğraf albümünüze göz gezdirin. Veya tek bir tuşa basarak Intel Pentium 4 işlemcili bilgisayarınızın dünyasına geçin ve ister Internette sörf yapın isterseniz de elektronik postalarınızı kontrol edin. Bonus Card’a 12, diğer kartlara 8 taksit fırsatı ile sunulan Aidata S-presso Multimedya Home Theater PC; bilgisayar ve Multimedya özelliklerini birleştirerek size yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

Okuyucu Yorumları