AirPods 2 Kaç Dakikada Şarj Olacak?

Apple'ın gelecek yeni kulaklığı Airpods 2, kablosuz olarak kaç dakikada şarj olacak? Bu dedikodu, cevabı bildiğini söylüyor.

AirPods 2'nin şarj süresi...

Apple'ın beklenen kablosuz kulaklığı AirPods 2 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak kulaklığın beyaz renkli modelinin yanı sıra siyah renkli modelinin de olacağı sızmış ve böylece farklı renk tercih eden kullanıcılar memnun olmuşlardı. Şimdi AirPods 2 hakkında yeni bir bilgi daha var.

AirPods 2'nin 29 Mart tarihinde raflarda olmasıbekleniyor. XDA yazarı ve televizyon sonucusu Max Weinbach'a göre ise AirPods 2, bu tarihte tanıtıldığında şarj hızı ile kullanıcıları cezbedecek. Zira Weinbach'ın iddiasına göre AirPods 2, yalnızca 15 dakika içinde tam kapasite şarj olabilecek.

Max Weinbach'ın Twitter üzerinden paylaştığı bu iddia, "Apple için" bir devrim niteliği taşıyor. Evet, zira halihazırdaki AirPods 15 dakikalık bir şarj ile 3 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. AirPods 2 ile 15 dakikalık tam kapasite yapılacak bir şarj ile tam kullanım sağlanabilecek ki bu da gün boyu kullanım olanağı tanıyacak.

Muhtemelen Qi kablosuz şarjı kullanacak olan AirPods 2, bakalım süper şarj ile geldiğinde pratikte ne gibi bir kullanım sağlayacak.

Okuyucu Yorumları