AirPods popülerliği hâlâ birinci sırada

Apple AirPods popülerlik sıralamasında büyük farkla birinci sırada...

En popüler hâlâ AirPods

Sevseniz de sevmesiniz de, Apple AirPodların geçtiğimiz yıllar içerisinde çok popüler oldukları kesin. Günlük yolculuklarınız sırasında bol miktarda görme ihtimaliniz olan bu gerçek kablosuz kulakların devam eden popülerliği ise artık araştırma verileri ile doğrulanmış durumda. Counterpoint Research'ün raporuna göre Apple'ın AirPodları hâlâ piyasada var olan en popüler gerçekten kablosuz kulaklık.

Raporun söylediğine göre "Q4 2018 için gerçek kablosuz işitme araçları için küresel piyasa 12.5 milyon ünite boyutuna" sahipti ve Apple, "%60 piyasa payı ile açık bir şekilde lider" idi.

Apple AirPodlardan sonra en çok satan gerçek kablosuz kulaklıkla arasında Jabra Elite Active 65T, Samsung Gear IconX ve Bose SoundSport Frees bulunuyordu ancak görünene göre başka hiçbir marka Apple'ın muazzam piyasa payına yaklaşamıyor.

Apple, kısa bir süre önce AirPods'u güncelleyerek Apple AirPods (2019)'u sundu ve bu sürüm ile beraber bir kablosuz şarj kılıfı, daha hızlı eşleşme süresi ve eller serbest "Hey Siri" özelliği geldi.

Daha önceleri, Apple'ın bu yıl AirPods'un yeni bir sürümü olarak AirPods 2'yi sunması bekleniyordu ancak firmanın orijinal ürünü henüz yeni güncellediği düşünülürse en azından 2020'ye kadar AirPods 2 ile karşılaşmayacağımız tahmin edilebilir...

Okuyucu Yorumları