Airties CeBIT'te 6 yeni ürün duyuruyor!

AirTies, 11N teknolojisine sahip 6 yeni ürününü şık tasarımları ve yeni yüzüyle CEBIT'te.

Airties'dan 6 yeni ürün

Yüzde 60'lık pazar payıyla Türkiye'nin bir numaralı kablosuz teknoloji markası haline gelen AirTies, Türkiye'de konumunu güçlendirmek ve dünyaya açılmak için, yepyeni teknoloji ve ürün tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Hayata geçirdiği yeni endüstriyel tasarımını, kablosuz teknolojilerin en hızlısı olan yeni 11N ile güçlendiren AirTies; yeni yüzünü CeBIT Bilişim Eurasia'da Türkiye ile Avrupa'dan gelen kullanıcılarla paylaşıyor.

AirTies, Türkiye'de geliştirdiği teknolojilerle kullanıcılar için yalnızca internet bağlantısı değil, özgürlük, hız, kolaylık, eğlence ve dinamizmin içinde olduğu kablosuz yaşam alanları yarattı, Türkiye'de modem pazarında yüzde 60'lık paya ulaştı.

Türkiye'den aldığını yine Türkiye'ye vermeyi hedefleyen AirTies; hem doğduğu ülkedeki kullanıcıların dünyanın en son teknolojileri ve dünyanın en şık tasarımlarıyla kavuşması, hem de dünyaya açılan bir marka olması için, görünümünü yeniledi.

Evin her köşesinde rahatlıkla sergilenecek yeni endüstriyel tasarımı üzerinde çalışarak, yeni yüzünü hazırlayan AirTies, bu tasarımını mevcut kablosuz teknolojilerin en hızlısı olarak nitelenen 11N ile bütünleştirdi.

Tüm dünyaya hitabedebilmek için yalnızca ürünlerde değil, görünüm ve kurum kimliğinde de yeniliğe giden AirTies, yine dünya markası yaratma alanında önde gelen şirketlerinden L&Co ile 9 ay süren bir işbirliğinin sonucunda yepyeni bir görünüme kavuştu. Yeni kurumsal kimlik, kablosuz yaşamın dünyada yaratacağı değişimi vurgularken, şirketin bu gelecekteki iddialı duruşunun, öncülüğünün ve sahip olduğu dinamizmin ipuçlarını da yansıtıyor.

11N, kablosuz teknolojilerin en hızlısı

11N, kablosuz teknolojilerin en hızlısı

AirTies Ar-Ge ekibinin uzun bir dönem çalışarak ürünlere eklediği 11N teknolojisi, kullanıcılara internete bağlanmanın ötesinde, yeni dünyaları keşfetmenin özgürlüğünü ve eğlencesini sunuyor. Mevcut 11B ve 11G teknolojilerinin devamı olan nitelenen 11N; kablosuz ürünlerde bağlantı hızını 300Mbps'e yükselterek, ev veya ofiste aynı anda yüksek çözünürlükte video izleme, yüksek hızda internete erişim ve kablosuz olarak müzik dinleme olanağı yaratıyor.

11N teknolojisi kullanıcılara aynı zamanda yeni bir frekans sunuyor: 5GHz. Bu frekansı destekleyen ürünler kullanıldığında, çevredeki mevcut 2.4GHz iletişim bandında kullanılan kablosuz ağlarla veri iletim kaybı yaşanmadan yüksek hızda veri transferi yapmak mümkün hale geliyor.

11N teknolojisinin kablosuz kullanıcılara getirdiği en önemli yeniliklerden biri MIMO: Çoklu anten teknolojisi olarak tanımlanan MIMO ile birden fazla alıcı ve verici anteni kullanılarak aynı anda daha fazla veri almak ve göndermek mümkün oluyor.

Böylece kapsama alanı sorunları ortadan kalkarak daha geniş alanlara "tek bir cihazla" ulaşma imkanı sağlanıyor. AirTies'ın 11N teknolojisine sahip modemleri daha önce kullanılması mümkün olmayan karmaşık kodlama ve hata düzeltme mekanizmalarını kullanarak, aynı zamanda daha çok veriyi daha güvenilir bir şekilde iletebiliyor.
AirTies, tüm ürünlerinde standartlaşma noktasına getirdiği 11N teknolojisini en yüksek hızda ve en erişilebilir fiyat seçenekleri ile sunarak kullanıcılarını kablolara veda etmeye çağırıyor.

Teknoloji yaşamın içinde "şekil" değiştiriyor

Teknoloji yaşamın içinde

AirTies'ın, "Kablosuz Yaşam" sloganı ile yenilenen kimliği, ürün tasarımlarında ön plana çıkıyor. AirTies, bugüne kadar, ürünlerinin internet erişiminde yarattığı farklılıklar, Ar-Ge ekibinin tüketici ihtiyaçlarına göre geliştirdiği yeni ürün/hizmetler, hız, kolaylık ve müşteri memnuniyeti gibi özellikleri ile hızlı büyüdü. Kablosuz yaşam alanlarının önemli bir parçası haline gelmesiyle AirTies ürünlerini yaşamın birer parçası haline getirdi.

AirTies, ürünleri, aynı zamanda ev ve ofislerdeki kullanım alanları da dikkate alınarak yenilendi. Yeni tasarımlarda, estetik ve şıklık ön plana çıkartıldı. Ürün gruplarına göre, siyah ve beyaz renklerdeki yeni AirTies ürünleri, şık görünümleri kadar, ergonomik yapıları ile her ortama uyum sağlayacak bir görünüme sahip. Yeni tasarım ürünler Ekim ayı içinde tüm satış noktalarında kullanıcılar için hazır olacak.

Kablolu, Kablosuz, VoIP, Aksesuarlar ve IPTV olmak üzere, 5 farklı ana ürün grubu ile kullanıcılarına ulaşan AirTies'ın yeni kimliğinde, her ürün grubu, kendi özelliklerini yansıtan farklı illüstrasyonlar ile simgelendi. Özellikle kullanıcılarının alışık olduğu kırmızı-mavi AirTies logosu ise, artık yalnızca siyah ve beyaz renklerde görülecek.

AirTies markasının özellikleri ise şu şekilde belirlendi:

- Eşine az rastlanır müşteri hizmetleri (Exceptional service): Her kim olursanız olun, sizinle sizin dilinizde konuşuyoruz.
- Sezgisel çözümler (Intuitive): Tüm ürünlerimizi bir düğmeye dokunarak ayarlayabileceğiniz şekilde tasarlıyoruz.
- Kusursuzluk (Flawless): Satın alma, kurulum, kullanım ve satış sonrası destek.
- Şık (Sleek): Bu tasarımlar size kullanım sırasında sonsuz bir özgürlük hissi veriyor.
- İlham veren (Inspirational): Sizden ilham alıyoruz!

Çelebi: "Heyecanımızı hayallerimizle süsledik!"

Çelebi:

AirTies CEO'su Bülent Çelebi, yeni tasarım ve teknolojilerin Türkiye ve dünyada kablosuz yaşamda köklü değişimler başlatacağını belirterek şunları söyledi: "Kısa bir sürede, bu kadar hızlı büyümemizi heyecanımız, kararlılığımız ve istikrarlı duruşumuz sağladı. Pazara adım attığımız ilk andan itibaren, hedefimiz, kullanıcılarımıza kablosuz özgürlüğü tattırmayı hedefledik. Bunu gerçekleştirmiş olmanın gururunu taşıyoruz.
Ancak, yola çıkarken en önemli hedefimiz daha vardı: AirTies'ı, Türkiye'den dünyaya açılan bir "Türk teknoloji markası" yapmaktı. Böyle bir hedefe ulaşmak için, vizyon, ürün ve teknolojilerde yarattığınız fark kadar, uluslararası pazarın gerekliliklerini yerine getirmeniz de önemli bir unsurdur.

AirTies bu değişimi, kurulduğu günden bu yana tüm dünyaya hissettirdi. Bu noktada en büyük fark; bunları artık, kimliğimizle ve görsel duruşumuzla da ifade edebiliyor olmamız. Logomuz, kimliğimiz, 11N ile teknolojimiz ve ürünlerimizin endüstriyel tasarımları değişti. Diğer yandan, AirTies'ın ilkelerinde, hedef ve heyecanında herhangi bir değişim söz konusu değil. Yaşanan bu değişimde, müşteri memnuniyetini de ön planda tuttuklarını dile getiren Çelebi; "Kullanıcılarımızın düşünceleri, ilk günden bu yana, bizler için büyük önem taşıyor, biz değişimi onlarla birlikte şekillendiriyoruz. Bu süreçte de, başlangıçtan bugüne, onlardan gelen değerlendirmeleri, talep ve beklentileri değerlendirip son ve en ileri teknolojilerle yoğurduğumuz için sonuçlardan memnun olacaklarını düşünüyoruz."

Airties'dan 6 yeni ürün

Airties'dan 6 yeni ürün

Kuruluşundan itibaren, yüzde 60'lık payı ile kısa sürede liderliğe ulaşan AirTies, bu yıl sonu için belirlediği 3 milyonluk modem satış hedefini şimdiden gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Şubat ayında, IPTV teknolojisine geçiş sağlayan IPTV Alıcısı (Set-Top-Box) üretimini gerçekleştiren AirTies, bu alanda da Türkiye'nin ilk, dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden biri haline geldi.

6 Yeni Ürün

Air 5450: Son sürat kablosuz bağlantı ile duvarları aşmanın ''N-Hızlı'' çözümü.

Air 5050: Paylaşmak için yorulmayın; oturduğunuz yerden yazıcınızı ve verilerinizi rahatça paylaşın.

Air 5020: ADSL2+ teknolojisi ile internetin büyüsünü keşfedin, üstelik iki bilgisayar aynı anda.

Air 2310: Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarınızı "N" hızlı yapın./Air 2410: Her zaman, her yerde "N" hızlı kablosuz yaşam rahatlığının tadını çıkarın.

Air 4450: Tüm kablosuz iletişim ihtiyaçlarınız için. Erişin, Genişletin, Paylaşın. Kablolu ağınızı "N-Hızlı" seviyesine taşıyın.

Air 2410: Her zaman, her yerde "N" hızlı kablosuz yaşam rahatlığının tadını çıkarın.

Okuyucu Yorumları