AKFA Teknoloji'den yeni televizyon stüdyosu!

AKFA Teknoloji, yeni sınır ötesi stüdyosunu Kırgızistan ve Türk televizyonlarının kullanımına açtı!

Orta Asya'ya önemli yenilik!

AKFA Teknoloji, sınır ötesi geliştirdiği projelerinden birini daha hayata geçirdi. AKFA Teknoloji, Orta Asya'nın en önemli eğitim kurumlarından biri olan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'ne son teknoloji ile donatılmış bir televizyon stüdyosu kurdu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'nin yayın stüdyosu ve hizmet binalarının açılışını yaptığı etkinlikte AKFA Teknoloji, İletişim Fakültesi stüdyosunun tüm teknik donanım ve altyapısını en son teknoloji ile donatarak üniversite öğrencilerinin hizmetine sundu.

Reji, ses, ışık, kamera sistemlerinin de aralarında bulunduğu ve bir televizyon stüdyosunun ihtiyaç duyduğu tüm ekipmanları hazırlayan ve sistem entegrasyonunu gerçekleştiren AKFA Teknoloji, önümüzdeki dönemde kurumların hayatlarını kolaylaştıracak yeni nesil teknolojilerle sektörde fark yaratmayı hedefliyor.

Orta Asya'daki yenilikçi ve en kapsamlı televizyon stüdyosu olma özelliğini taşıyan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'nde eğitim amaçlı öğrencilerin yanı sıra Kırgızistan devlet televizyonu ve Türk televizyon kanalları da çeşitli yayınlar gerçekleştirecek.

Okuyucu Yorumları