Akıllı cep telefonuyla her şey mümkün!

Cep telefonunuzu kullanarak, basit bir kağıt uçağı kumanda edebileceğiniz hiç aklınıza gelir miydi?

Akıllı ceple her şey mümkün!

Kağıt uçaklar, çocukların en kolay ulaşabildiği oyuncaklardır. Bir parça kağıdı katlayarak elde edilen bu uçakların tek dezavantajı ise uçarken "kafasına" göre hareket etmeleri. Neyse ki artık akıllı telefonlar sayesinde, kağıt uçaklar da çağ atlıyor. PowerUp 3.0 akıllı telefon kontrollü kağıt uçak kiti sayesinde kağıt uçak severler, uçaklarını telefon vasıtasıyla kontrol edebiliyorlar.

Bluetooth bağlantılı bir aparat içeren kit, 10 dakika boyunca uçuşu mümkün kılan pil ömrüne de sahip. 40 dolara satılan kit, herhangi bir kağıt uçağa takılarak onun uzaktan kontrol edilmesini sağlıyor. Güçlü karbon fiber materyalden yapılmış olan kit, çarpmalara karşı da son derece dayanıklı zira uçağın her seferinde sert iniş yapacağını da hatırlamak gerekiyor. Ayrıca Bluetooth teknolojisinin azami menzilinin de 10 metre olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu minik kit sayesinde, uçağınızı gökyüzünün yükseklerine çıkaramayabilirsiniz ama evinizin salonunda veya bahçesinde, 10 metre yarı çapında bir alanda döndürerek eğlenebilirsiniz.

Cihaz henüz üretime geçmiş değil ancak Kickstarter'daki kampanyası başarıya ulaşmış durumda. Dolayısıyla, kısa süre sonra artık çocukluktan kalma kağıt uçak alışkanlığımızda büyük bir devrim yaşanacağını bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları