Akıllı cepler için dokunmatik kulaklık!

Akıllı cebinizle uyum sağlacak Parrot Zik'in onu çok farklı yapan bir özelliği de var!

Cebinize özel kulaklık!

Dünyanın önde gelen kablosuz cihaz üreticileri arasında yer alan Fransız Parrot tarafından üretilen Zik by Starck Bluetooth kulaklık, sahip olduğu benzersiz özellikleri ile akıllı telefonlardan müzik dinleme keyfini bambaşka bir boyuta taşıyor. Ünlü tasarımcı Philippe Starck imzasını taşıyan Parrot Zik, iyi tasarımı mükemmel ses kalitesi ile birleştiriyor.

'Akıllı kulaklık' olarak adlandırılan Parrot Zik by Starck'ın tüm kontrolleri sağ kulaklık üzerinde bulunan dokunmatik panel aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Kulaklığı dokunmatik ekranlı bir akıllı telefon gibi tek bir parmakla yönetmeyi sağlayan dokunmatik panel ile ses ayarları, şarkı değiştirme, durdurma/başlatma ve arama başlatma/sonlandırma gibi tüm özellikler kolayca yönetilebiliyor.

Entegre hareket dedektörü ise Parrot Zik kulaktan ayrıldığı anda müziği otomatik olarak durdurarak, müziğin hiçbir saniyesini kaçırmamayı sağlıyor.

Gürültü engelleme teknolojisi, Android uygulaması

Gürültü engelleme teknolojisi, Android uygulaması

Dört mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisi

Parrot Zik'in dört mikrofonlu aktif gürültü engelleme teknolojisi, dış ortam seslerini yüzde 98'e kadar azaltarak, en gürültülü ortamlarda bile çalan müziğin tüm ayrıntılarının duyulmasına yardımcı oluyor. Ürün, telefon görüşmelerinde sesin karşı tarafa net bir şekilde iletilebilmesi için iki mikrofona ve bir çene kemiği sensörüne sahip bulunuyor. Sensör, çene kemiğinin titreşimlerini sesle birleştirerek, son derece net telefon görüşmeleri yapmayı sağlıyor.

Ücretsiz iOS ve Android uygulaması

Zik'in sahip olduğu 'Parrot Concert Hall' Efekti ile kullanıcı müziği tıpkı bir konser salonunda olduğu gibi derinlikli bir biçimde işitebiliyor. Bu özelliğin akustik ve ses ayarlarını kişiselleştirmek için ise iOS ve Android kullanan cihazlar için geliştirilen ücretsiz Parrot Audio Suite uygulamasını kullanmak yeterli oluyor.

1 adet lityum iyon pil ile tüm özellikleri aktifken 6 saat, sadece gürültü engelleme özelliği açıkken 18 saat, bekleme modunda ise 24 saat pil ömrüne sahip Parrot Zik'in kutu içeriğinde 3.5 mm konektöre sahip 1,5 metrelik kablo da yer alıyor. Bu sayede, pil bitse bile müzik keyfine kablolu olarak da devam edilebiliyor.

Parrot Zik by Starck, kulaklık setlerini ve aksesuarlarını bir araya getiren kulaklik.com'dan, 2 yıl garantili olarak, KDV hariç 369 Euro'ya satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları