Akıllı mod ile Panasonic'ten yeni Lumix!

Hem tarz hem de macera sevenlere özel: iA (Akıllı Otomatik) Mod özellikli Panasonic LUMIX FT10!

Akıllı mod ile yeni Lumix!

Dijital fotoğraf makineleri sektörünün liderlerinden Panasonic, açık mekanlarda aktif kullanım için tasarlanmış olan ve Panasonic LUMIX FT ailesine yeni katılan fotoğraf makinesi Panasonic LUMIX FT10'u duyuruyor.

Hem düz hem de ince profili ve katlamalı 4x optik zum lensiyle yeni 14.1 megapiksel Panasonic LUMIX FT10 zor koşullara uyumlu bir fotoğraf makinesi olarak kullanıcılara sunuluyor:* 3 m'ye dek suya dayanıklı, 1,5 m'ye dek darbeye dirençli, -10 dereceye dek donmaya dayanıklı olmakla kalmıyor, toz da toplamıyor.

Panasonic'in artık herkesin çok iyi bildiği iA (Akıllı Otomatik) özelliği ise güzel fotoğraf çekme işlemini daha da kolaylaştırıyor. El titremesini algılayan MEGA O.I.S (Optik Görüntü Sabitleyici), hedef hareket ederken çekildiğinde bulanıklığı azaltan Akıllı ISO Kontrolü, Yüz Algılama ve Akıllı Sahne Seçici karşılaşılabilecek pek çok sorunu otomatik olarak ortadan kaldırıyor. Kameranın hemen üzerindeki özel iA düğmesi iA moduna bir tıkla kolayca geçilmesini sağlıyor.

HD kalitesi ve fiyatı

HD kalitesi ve fiyatı

iA moduna geçildiği anda ise, tüm bu çoklu-yetenek özellikleri otomatik olarak çalışmaya başlıyor ve koşullar ne olursa olsun siz sahneyi ayarlama zahmetine girmeden fotoğraflarınızı çekebiliyorsunuz. Böylece tek yapmanız gereken net ve güzel görüntülerden keyif almak oluyor.

Panasonic LUMIX FT10 ile HD (High Definition), 720p JPEG hareketli film kaydı yapmak da mümkün. Yüksek performansıyla dikkat çeken Panasonic LUMIX FT10, ince ve kompakt gövdesine karşın tek bir kez şarjla (CIPA) 300 resme kadar kayda imkan veren güçlü pil ömrüyle de öne çıkıyor. AR (yansıma önleyici) kaplamalı 2,7 inçlik geniş LCD ekranı ise fotoğraf ve filmlerin hem çekiminde hem de gösteriminde rahat ve kolay izleme olanağı sunuyor.

Panasonic LUMIX FT10 Eylül ayından itibaren 850 TL satış fiyatıyla Türkiye'de tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
*35 mm'lik kameralarda 35-140 mm'ye denktir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları