Akıllı sahalar hareketleniyor

Logaritma Bilişim tarafından tasarlanan akillisaha.com projesi maçlarınıza profesyonellik katıyor.

Sahalar hareketleniyor

Futbol, her erkeğin tutkunu olduğu bir spordur. Mahalle aralarında oynanan maçlardan, profesyonel statlardaki karşılaşmalara kadar her erkeğin ilgi ile takip ettiği futbol, halı sahalarda da farklı yetenekleri ortaya çıkarıyor. Halı sahalara kurulan sistem sayesinde oynanan oyunun analizini yapan www.akillisaha.com, halı sahalarda oynanan maçlara farklı bir heyecan katıyor. Özel bir yazılım ve kamera ile analiz edilen maçlar 24 saat içerisinde akillisaha.com sitesinden izlenebiliyor. Projenin ikinci adımı olan "hareketli kamera" çalışmaları uzun test aşamalarının ardından başarıyla tamamlandı. Hareketli kamera sayesinde özet görüntüyle beraber maçın tamamını da yayınlayacak olan akillisaha.com, üzerinde bulunan yazılım sayesinde de sahanın ısı grafiğini ve topla oynama yüzdesini de hesaplayabiliyor.

Akillisaha.com'dan maçınızı organize edin

Projeyi geliştirerek rezervasyon sistemini de yakın bir zamanda hayata geçirecek olan akillisaha.com, halı sahalarda yaşanan heyecanlı karşılaşmaları kolaylıkla organize etmenize olanak sağlıyor. İnternet sitesi üzerinden size en yakın halı sahaya maç organize edebilecek, zevkli karşılaşmaları kolaylıkla koordine edebileceksiniz.

Sosyal medya hesaplarınızdan arkadaşlarınıza izletebileceğiniz maç özetini akillisaha.com internet sitesinden kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Siz de size en yakın akıllı sahayı akillisaha.com sitesinde bulun, herkese yeteneklerinizi izletin. İstanbul'da şu anda sadece 25 farklı halı sahaya ulaşan sistem yeni geliştirilen hareketli kamera sayesinde de çok daha fazla noktaya ulaşacak.

Okuyucu Yorumları