Akıllı Şirketlere, Akıllı Altyapı Çözümleri

HP, değişim ve gelişime uyum gösterecek, global ve yerel pazarda etkin şekilde rekabet edebilecek, yüksek verim ve kârlılık sağlamak için teknolojiden doğru yer ve zamanda faydalanmasını bilen firmalar yaratmak üzere "Akıllı Şirketler" kavramını geliştirdi.

Akıllı Şirketlere, Akıllı Altyapı Çözümleri

HP, firmaları akıllı şirketlere dönüştürmek üzere uzmanlık, güvenilirlik, birbirleriyle uyumlu çözümler, ürün ve hizmetlere kolay erişim sağlıyor ve yerel girişimlerde bulunuyor.

HP, “Akıllı Şirketler” kavramı doğrultusunda, firmaların riskten uzaklaşıp, altyapı yatırımlarından daha iyi sonuçlar alabilmeleri için, yeni akıllı çözümler sunuyor. HP, KOBİ’lerin güvenilirlik, yönetim ve maliyetle ilgili ihtiyaçlarına cevap vermek için özellikle geliştirilen HP ProLiant 100 serisi sunucuların bir parçası olan, yeni ProLiant ML150 G2’yı duyurdu. Uygun maliyetli ML150 sunucu, çift Intel Xeon işlemci, ECC DDR bellek, PCI Express ve SATA desteğiyle yüksek performans gösteriyor.

Sektör standartlarına dayalı ML150, mevcut BT ortamına rahatlıkla entegre edilebiliyor ve gelişen iş ihtiyaçlarına uygun olarak genişletilebiliyor. HP ML150, isteğe bağlı olarak yeni “Lights-Out 100 Remote Management Card” ile, uzaktan yönetime de olanak sağlıyor. Bu uzaktan yönetim çözümü ile “Akıllı Şirketler”, sunucu kullanımını maksimuma çıkarıyor. Buna ek olarak, sistem kaynaklarının uzaktan yönetimi, müşterilerin, bulundukları noktalardan problemleri önceden teşhis edip çözmelerine olanak tanıyarak, destek masraflarının en aza inmesine yardımcı oluyor.

Yeni Veri Depolama Çözümleri

HP, günümüzün teknolojisiyle kolay entegrasyon sağlamak ve kısıtlı kaynak ve BT bütçesine sahip işletmelerde verimliliği artırmayı desteklemek için tasarlanan, yeni ProLiant Sunucu Depolama (NAS) çözümlerini tanıttı:

ProLiant Sunucular: ProLiant ML150 G2, DL360 G4, ML370 G4 ve BL20p G3.

ProLiant Kümeleme Çözümleri: MSA1000’li ProLiant DL380 G4, ProLiant Kümeleme Kitleri ve ProLiant LC Serisi.

ProLiant Uzaktan Yönetim: Lights-Out 100 Uzaktan Yönetim ve ProLiant Essentials Integrated Lights-Out 1.64.

ProLiant Seçenekleri: HP 5642 Raf, HP NC320T PCI Express Gigabit Sunucu Adaptörü, Tek Kanallı U320 SCSI HBA G2, ProLiant Sürücüler, Seagate’den HP Harici Yedekleme Çözümü, HP IP Konsol Anahtarı – KVM/IP için Dizin Hizmetleri, 1 x 4 USB/PS2 KVM Anahtar ve 40A Sabit Kablolu Modüler PDU.

Sektör Standardı İşletim Sistemleri: HP’den x86-64 için Red Hat Kurumsal Linux 3 ve Windows Sunucu 2003 Güncellemeleri.

Okuyucu Yorumları