Aladdin ve Will Smith Hakkında Ciddi Eleştiriler!

Disney yeni Aladdin fragmanı yayınladı. Ancak fragman-Will Smith ilişkisi hakkında çok ciddi sorunlar mevcut.

Aladdin fragmanında tuhaflık!

Will Smith ciddi anlamda bir başarı sembolü. Kariyerine müzik ile başlayan Will Smith, sinema filmlerinde de yeteneğini gösterdi. Hatta Will Smith, pek çok Altın Küre ödülü kazanmayı başarırken, Muhammed Ali karakterini canlandırdığı "Ali" isimli eserde Oscar ödülüne aday gösterildi.

Will Smith, şimdi de Disney'in Aladdin isimli eserinde boy gösterecek. Bununla birlikte fragmanda görülen CGI'ın (Bilgisayarla Hazırlanmış Özel Efektler) biraz garip olduğunu söyleyebiliriz. Cin rolünü üstlenen Will Smith, fragmanda mavi renkli Shrek'e benziyor. Yapım Sherlock Holmes serisinin etkileyici yönetmeni Guy Ritchie tarafından yönetilecek.

Eserde; Mena Massoud "Aladdin", Naomi Scott "Jasmine". Marwan Kenzari "Jafar" ve Navid Negahban "Sultan" rollerini üstlenecekler. Bol ödüllü Benj Pasek ve Justin Pau ise filmin müziklerini besteleyecek.

Yönetmen Guy Ritchie, film hakkında şu yorumlarda bulunmaktan itina etmedi. Guy Ritchie, sosyal medya hesabından "Aladdin, tempolu ve aşırı enerjik bir fil olacak. Will Smith gibi muhteşem bir oyuncu ile çalıştığım için son derece memnunum. Mena Massoud, Marwan Kenzar ve Navid Negabhan da birlikte çalışmaktan gurur duyduğum isimler..." ifadelerini kullandı.

Yapımın fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz:

Okuyucu Yorumları