Alan Bean, uzaylıların Dünya'ya gelmediklerini söylüyor

Eski astronot Alan Bean, uzaylıların Dünya'ya hiç gelmediklerini düşünüyor!

"Uzaylılar Dünya'ya hiç gelmediler..."

Uzaylıların Dünyamızı ziyaret ettikleri ancak bizi henüz gelişmemiş görerek geri döndükleri her zaman ilgi çekici bir fikir olabilir. Ancak Ay yürüyücüsü Alan Bean, durumun böyle olduğunu düşünmüyor. Avusturalya'dan news.com'a konuşan Apollo 12 astronotu ve ayda yürüyen 12 kişiden biri olan Bean, dış uzaydan herhangi birinin Dünya'yı ziyaret ettiğine inanmadığını söylemekte.

İlgili haber: Telefonunuzla Uzaylı Sinyallerini Yakalayın!

Bean bu düşüncesini, daha gelişmiş olan uygarlıkların daha yardımsever ve daha dost canlısı oldukları düşüncesine dayandırıyor ve Dünya'nın, eskisine göre daha iyi olduğunu söylemekte. Bean'in söylediğine göre eğer uzaylılar Dünya'ya gelmiş olsalardı, iniş yaptıktan sonra "araştırmalarımızdan dolayı sizde insanları öldüren kanserin olduğunu biliyoruz, o problemi biz 50 yıl önce çözdük ve burada bizim bu hastalığı iyileştirmek için kullandığımız cihaz bulunuyor, bunun nasıl yapılacağını size göstereceğiz" derlerdi.

Tabi ki Bean'in Dünyalıların yardımsever ve dost canlısı olduğunu düşünmesi, her şeyin göreceli olarak doğru olabileceğinin bir kanıtı olabilir. Ayrıca burada ima edilenin düşüncenin Dünyalıların evrendeki en gelişmiş, en yardımsever ve en dost canlısı varlıklar olma ihtimali de korkutucu olabilir.

Ayrıca daha gelişmiş uygarlıkların her zaman daha yardımsever olmadıkları da Dünya tarihine bakarak rahatlıkla söylenebilir. Dünya tarihindeki pek çok gelişmiş uygarlık, daha az gelişmiş olanları ele geçirip yok etmeyi çok daha uygun bulmuşlardı. Hatta Stephen Hawking de uzaylıların, bizden nefret ederek bizleri direkt olarak yok etmeyi tercih etme ihtimalleri bulunduğu konusunda uyarıda bulunmaktaydı.

Bu arada Bean, uzaylıların varlığına inandığını da belirtmekte. Bean, evrende bulunan milyarlarca yıldız ve bunları çevreleyen gezegenlerin arasında, istatistik olarak bir miktarının hayata sahip olması gerektiğini söylemekte.

İstatistiklere güvenmenin kendine göre avantajları bulunmakta ama uzaylıların kendilerini göstermek için şu günümüzden daha iyi bir zamanın zor bulunabileceği rahatlıkla söylenebilir. Böyle bir olay, insanlığa aslında galaksi ölçeğinde ne kadar küçük ve bilgisiz varlıklar olduğunu kesin bir şekilde öğretebilecektir...

Okuyucu Yorumları