Alcatel 1 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Alcatel 1 şık tasarımı, etkili performansı, Full View 18:9 ekran özellikleri ve uygun fiyatıyla kullanıcılarla buluşuyor.

Alcatel 1 satışa çıktı!

TCL Communication, Alcatel 1 ile giriş seviyesi akıllı telefon algısını kökünden değiştiriyor. Bu akıllı telefon; üstün tasarım, Full View 18:9 ekran ve en yüksek kalitede performansa sahip bir akıllı telefona sahip olmanın keyfini çok daha uygun bir fiyata çıkarabilmenizi sağlıyor. Alcatel 1'in "sosyalliğe hazır" kamera özelliği, özel anları yakalamanızı ve anında paylaşmanızı kolaylaştırıyor. Alcatel 1; Full View 18: 9 ekran, estetik görünüm ve eğlenceli fotoğraf düzenleme araçlarını 699 TL'lik uygun fiyatıyla tek bir cihazda bir araya getiriyor

Full View 18:9 ekranla sürükleyici görüntüleme deneyimi

Alcatel Full View, TCL'in ödüllü ekran teknolojisinin ve üretim yeteneklerinin kullanıldığı en yeni ekran inovasyonu olarak öne çıkıyor. 18:9 ekran formatı, 4.4 inç form inceliğinde 5 inçlik ekran özelliğiyle etkileyici bir görüntüleme deneyimi sunmasının yanı sıra daha konforlu bir tutuş ve kullanış rahatlığı sağlıyor.

"Sosyalliğe hazır" kamera özellikleri

Arkadaşları ve aileleriyle çektikleri fotoğraflarla hayatlarındaki özel anları paylaşmayı sevenler için tasarlanan Alcatel 8 MP flaşlı arka kamera (yazılım interpolasyonuyla) ve 5 MP ön kamera (yazılım interpolasyonuyla) özellikleriyle geliyor.

Alcatel 1 ayrıca, kullanıcıların Photo Booth, Social Square, Instant Collage ve One-Handed Mode gibi araçlarla hızlı ve eğlenceli bir şekilde fotoğraf çekmelerini, düzenlemelerini ve paylaşmalarını sağlayan "Social Mode" adlı bir sezgisel fotoğraf düzenleme özelliği de sunuyor. Kullanıcılar Photo Booth'u kullanarak arkadaşlarıyla fotoğraf kabinindeymiş gibi çekim yaparak anında paylaşabilirler. Social Square, kullanıcılar hâlihazırda çektikleri fotoğrafları görüntülerken kamera vizörünü açık tutuyor. Böylece kullanıcılar, diledikleri her an yeniden fotoğraf çekmeye devam edebiliyorlar. One-Handed Mode ise kullanıcıların kendi rahatlıklarına göre ayarlayabilecekleri bir arayüz sayesinde tek elleriyle hızlı çekimler yapabilmelerini sağlıyor.

Android Oreo (Go sürümü) ile etkileyici bir akıllı telefon deneyimi

Uygun fiyatlı akıllı telefon Alcatel 1, Android Oreo (Go sürümü) ile destekleniyor. Size iki kat daha fazla saklama alanı sağlamak üzere tasarlanan Android Oreo (Go sürümü); Alcatel 1'in micro SD yuvası sayesinde 32 GB genişletilebilir hafıza özelliğine ek olarak dâhili depolama alanını çok daha etkili kullanabilmeniz için boş alan da sunuyor.

Daha fazla bilgi için, lütfen ziyaret ediniz: www.alcatelmobile.com.

Alcatel 1, 699 TL önerilen satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.

Okuyucu Yorumları