Alcatel A5 LED Türkiye'de. İşte Özellikleri!

Alcatel yeni akıllı telefonu A5 LED'i piyasaya sundu .

Alcatel A5 LED Türkiye'de!

Alcatel A5 LED yeni bir moda algısı yaratıyor. Artık tüm aksesuarlarımı birbirine uydurmakta zorlanıyorum diye dert etmenize de gerek yok. Telefonunuzu dolabınızdaki parçalara uydurmanız, Alcatel A5 LED'in Colour-Catcher teknolojisiyle artık mümkün. Alcatel A5 LED, sokak stilinden moda haftasındaki podyuma kadar gardrobunuzla uyum sağlayacak. Alcatel A5 LED, LED ışıkları ile yansıtılan yepyeni bir tarzı kolayca yaratma özgürlüğünü sunuyor. Ayrıca bu özellik sayesinde stilinizi ne zaman isterseniz değiştirebilir ve böylelikle hem gündüz hem de gece için farklı tarzlar yaratabilirsiniz.

Keyifli özçekimler

Keyifli özçekimler

Harika özçekimin bazı sırları var ve bunlardan bazıları düşündüğünüzden de kolay! Özçekimlerinizin en sevdiğiniz ünlülerle aynı mükemmellikte olmasını mı istiyorsunuz? Günümüz dünyasının teknolojisi ve her geçen gün geliştirilen özellikleriyle özçekim sanatında uzmanlaşmak artık çok daha kolay. A5 LED, size tam bu imkanı sunuyor!

Alcatel A5 LED'in 8 megapiksel ön kamerası ve geliştirilmiş ön flaş özelliğiyle özçekimleriniz az ışıkta bile mükemmel çıkacak. Ayrıca 13 megapiksel arka kamera, geniş f/2.0 diyafram açıklığı ve gerçek zamanlı düzenleme özellikleriyle mutlu anlarınızı sorunsuz şekilde ölümsüzleştireceksiniz. Deklanşöre her bastığınızda net ve canlı fotoğraflara sahip olacaksınız. Üstelik filtreleme, Yüz Şovu ve Anında Kolaj gibi eğlenceli özellikleriyle fotoğraflarınızı size özel kılarak renklendirebileceksiniz.

Müzik ve ışık gösterisi

Alcatel A5 LED, en sevdiğiniz melodiler ve şarkılarla katıldığınız her etkinliği müzikal bir ışık gösterisine çevirip aydınlatacak. Tempo, bas, ışıklar... İşte şimdi bir partide olması gerekenleri sayabiliriz: Siz, arkadaşlarınız ve Alcatel A5 LED'iniz!

Cep telefonunuzun arka kapağı, müziğin ritmine göre hareket edip renk değiştirir. Bu mükemmel LED ışık gösterisi, partinizin eğlence dozunu zirveye çıkartıyor. Ayrıca gelen aramalardan mesajlara, alarmınızdan sosyal medya uyarılarınıza kadar tüm bildirimlerinizi farklı renklerde ışık gösterileriyle canlandırın! Facebook mesajlarınız mavi, What's App mesajlarınız yeşil, Snapchat mesajlarınızsa sarı renkte gelsin. Üstelik eğlenceli ve ilginç bir hava katmak için Alcatel A5 LED cep telefonunuzu gelen aramalarda pembe, alarmlarda turuncu ve mesajlarda sarı renkte ışıklandıracak şekilde programlayabilirsiniz.

Ücret ve ulaşılabilirlik
Alcatel A5 LED 1.099 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.

Okuyucu Yorumları