Alcatel Idol 5 Tanıtıldı. İşte Özellikleri!

Alcatel, yeni akıllı telefon Idol 5'i tanıttı. Yeni telefon, yeni VR gözlükle beraber geliyor.

Alcatel Idol 5 tanıtıldı!

Alcatel, yeni telefonu Idol 5'i tanıttı. Orta segmente yönelik olarak geliştirilen yeni telefon, ön yüzünde bulundurduğu çift hoparlörleriyle, müzik dinlemek ve video izlemek için iyi bir seçenek oluyor.

Alcatel Idol 5 Tanıtıldı. İşte Özellikleri!

Yeni telefon tanıtılırken, ayrıca Alcatel'in yeni VR gözlüğü de tanıtıldı. Uni360 olarak isimlendirilen bu VR gözlük, 120 derecelik görüş açısı sunuyor. 5 ve 6 inç ekrana sahip telefonlarla kullanılabilecek olan Uni360, Alcatel Idol 5'ten ayrı olarak satılacak.

Alcatel Idol 5 Tanıtıldı. İşte Özellikleri!

Idol 5'e geri dönecek olursak, yeni telefonun arka yüzü metalik bir yapıya sahipken, tasarım çizgisinde minimalist izler görüyoruz. Kenarları yuvarlatılmış olan telefon, 5.2 inç boyutunda Full HD ekrana sahip ve Android 7.1 işletim sistemiyle geliyor. İşlemci tercihini MediaTek'ten yapan Alcatel, Helio P20 yonga setini kullanıyor. 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanının yanı sıra 256 GB'lık microSD kart slotu bulunduran Idol 5, ana kamerasıyla 12 MP, ön kamerasıyla da 5 MP lensle beraber geliyor. Bu arada ön kamerada flaş bulunduğunu da belirtelim.

Idol 5 ve Uni360 VR gözlük, 27 Ekim itibariyle satışta olacak. Ancak cihazların ülkemize gelip gelmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları