Alüminyum Nokia "Catwalk"ten ilk görüntüler!

Nokia'nın üzerinde çalıştığı alüminyum gövdeli "Catwalk", ilk kez internette kendini gösterdi!

Nokia "Catwalk" göründü!

Nokia'nın Lumia 920'den Lumia 520'ye her bütçeye hitap eden bir Windows cebi bulunuyor. Ancak Finlandiya merkezli cep şirketinin boş durmadığını, son zamanlarda en az iki yeni cep üzerinde çalıştığını biliyoruz.

Bu ceplerden bir tanesi, ABD'de Verizon'da satışa sunulacak olan Lumia 920'in yenilenmiş sürümü Lumia 928. Nokia'nın "EOS" kod adlı bir başka cebinin ise 920'dekinden daha da iyi bir PureView kamerası ve dört çekirdekli işlemciye sahip olacağı söyleniyor.

"Catwalk" kod adlı bir cep ise raporlara göre alüminyum gövdeye sahip olacak. WPCentral web sitesi, bu cebe ait ilk görüntüleri (yukarıda) internette ortaya çıkarmayı başarmış bulunuyor. Fotoğraflarda alüminyum kenarlara ve plastik arka kapağa sahip bir cihaz görünüyor. Kulaklık giriş, microUSB portu ve SIM kartı slotu, cihazın üst tarafında bulunuyor.

Catwalk'ın teknik özellikleri bu ayın başlarında sızmıştı. Güvenilir bir İtalyan blog yazarının iddiasına göre cep 8.4mm kalınlığında olacak, çift çekirdekli 1.5GHz Snapdragon S4 işlemci, 4.5 inç HD (1280x768px) ekran, 1GB RAM ve 16GB RAM, 8.7 megapiksel kamerayla gelecekti.

Okuyucu Yorumları