Amazon Kindle Fire Türkiye'de satışta!

Tüm dünyada satış rekorları kıran tablet Amazon Kindle Fire Türkiye'de bu mağazada satışta!

Amazon Kindle Fire Türkiye'de

Çevrimiçi kitap ve satış devi Amazon'un satış rekorları kıran tablet PC modeli Kindle Fire, HizliAl.com ile 17 Aralık'tan itibaren Türkiye'de satışa sunuluyor.

Kindle Fire'ın teknoloji dünyasında gündeme oturmasında kuşkusuz, cihazın sadece 413 gram ağırlığa çok fazla özellik sığdırıyor olmasının rolü büyük. 16 milyon renk destekleyen, 1024 x 600 ekran çözünürlüğüne sahip 7 inç dokunmatik ekranlı cihaz, Android işletim sisteminin yanı sıra Amazon tarafından geliştirilen Silk internet tarayıcısına sahip.

Dahili 8GB kapasitesi ve 8 saatlik pil ömrüyle HizliAl.com raflarında yerini alan cihaz, üstün teknolojisinin yanı sıra kolay kullanımı ve şık tasarımıyla da iddialı. Cihazdaki tüm uygulamalara ulaşım için tek bir parmak hareketi yeterli. Sadece tek bir tuşla 100.000'den fazla film ve TV programını seyredebilir, Netflix, Hulu Plus, Pandora, ESPN Score Center, Comics gibi binlerce popüler uygulamaya ulaşabilir ve Angry Birds, Plants vs Zombies gibi birçok popüler oyuna erişim sağlayabilirsiniz. En çok satan kitaplara, çocuk kitaplarına, çizgi romanlara, yemek kitaplarına ve dergilere de Kindle Fire ile ulaşmak mümkün.

Siparişle aynı gün kargo

HizliAl.com, diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi Kindle Fire Tablet PC'yi de "siparişle aynı gün kargoya teslim" garantisiyle 599 TL'den satışa sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları