Amazon'un akıllı telefonu Eylül'de gelebilir!

Dev tablet üreticisinin çok konuşulan, ancak bir türlü gerçek olmayan cebi sonunda internete sızdı!

Efsane cep gerçek oluyor!

Kindle tabletleriyle başarı yakalayan Amazon'un telefon işine de gireceği, yçok kez gündeme geldi. Yeni ortaya çıkan raporlar ise Amazon'un telefonu hakkında yeni detaylar ve bir görseli bizlerle paylaşıyor.

Wall Street Journal'ın raporuna göre Eylül'de satışa sunulmaya hazırlanan Amazon'un yeni akıllı telefonu, son birkaç haftadır Seattle ve San Francisco'daki geliştiricilere tanıtılıyor. Rapordaki bir iddiaya göre ise Amazon telefonunun özel bir yeteneği, gözlüksüz olarak kullanılabilen 3 boyutlu bir ekran sunacak olması. 3 boyutlu ekran teknolojileri şu sıralar kendinden pek söz ettirmese de Amazon, belki de onu tekrar trend haline getiren şirket olacak.

En tutarlı Apple analisti olarak da tanınan KGH Securities analisti Min-Chi Kuo'ya göre ise telefon Haziran-Ağustos 2014 aralığında satışa sunulacak. Cihaz Ön, arka kameranın yanında hareketli kontrol için dört ön kameraya daha sahip olacak. Cihazın ekran boyutu 4.7 inç, piksel yoğunluğu 300-320ppi arasında olacak (720p çözünürlüğe denk geliyor).

Amazon'un telefonundan daha fazla bilgi ve görüntü için sonraki sayfamıza göz atın!

Daha fazla bilgi ve 2 kare daha

Daha fazla bilgi ve 2 kare daha

Sızan görsellerin sahibi BGR'ye göre Amazon'un telefonu, 2GB DRAM ile gelecek ve cihazdaki 3D özelliği, Nintendo 3DS ve HTC Evo 3D gibi ceplerde paralax barrier'ı kullanmayacak. Ekranın kenarlarındaki 3D arayüz kameraları, düşük güçle çalışan kızılötesi kameralar olacak. Kilit ekranı, telefonu eğerek kaldırılabilecek. İlk nesil modeli uygun fiyatlı bir model izleyecek.

Amazon'un akıllı telefonu Eylül'de gelebilir!

Amazon'un cebinin Eylül'de gerçekten de satışa sunulup sunulmayacağını her zamanki gibi bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları