AMD bellekler piyasaya sürüldü!

Yüksek performans ve eğlence tutkunlarını hedefleyen AMD bellekler, işte bu özelliklerle geldi!

AMD bellekler piyasada!

AMD yaptığı bir açıklamada, bir süredir Kuzey Amerika'da satışta bulunan AMD Memory markalı masaüstü bilgisayar bellek modüllerinin, teknoloji ortağı Patriot Memory LLC işbirliğiyle Avrupa'da da satışa sunulduğunu duyurdu. Belleklerin Avrupa'daki satış ortakları arasında Alternate (Almanya), ASBIS (Doğu Avrupa), Avnet Technology Solutions Ltd (EMEA), Pixmania (EMEA) ve VIP Computers (Birleşik Krallık ve Benelüks) yer alıyor. AMD Memory markalı ürünler, oyun veya çoklu ortam bilgisayarlarına uygun ürünleri bulmayı kolaylaştırıyor.

AMD Memory, çeşitli fiyatlara ve hızlara sahip 2GB, 4GB ve 8GB kapasitelerle satışa sunuldu. Eğlence kategorisinde, sessiz çalışacak ev sineması bilgisayarları için tasarlanmış 1333 MHz ve 1600 MHz hızlarda bellek bulunuyor. Performans versiyonu, daha kısa tepki süreli 1600 MHz hızları destekliyor ve çift olarak satılıyor. Radeon Edition DRAM ise 1866 MHz hızda çalışıyor. Bu belleğin AMD OverDrive performans ayarı uygulaması ile belirli AMD platformlarında maksimum performans vermesi için gerekli ayarlamalar, testler ve incelemeler yapılmış.

Patriot Memory CEO'su Paul Jones, "Bu teknolojide yirmi yılı aşkın deneyim ve Avrupa genelinde çok sağlam lansman ortaklarıyla ortaya çıktı. AMD markalı bellek ürünlerinin Avrupa'da da çok başarılı olacağına inanıyoruz," dedi.

Yeni serinin özellikleri

Yeni serinin özellikleri

Yeni ürün serisi, AMD'nin grafik işlemcisi, mikroişlemci, hızlandırılmış işlemci ve ana kart yonga seti üretimindeki deneyimini kullanmanın yanında, perakendecilere AMD bilgisayar setlerine bellek de ekleme imkanı verdiği için, bilgisayar yenileme alışverişlerinde uyumluluk ve sistem kararlılığının öne çıkmasını sağlıyor. Müşteriler, iyi performans ve azami fayda sağlayacağını bildikleri bir sistem satın alabiliyorlar.

AMD GPU Birimi Genel Müdürü Matt Skynner, "AMD Radeon ekran kartları için yıllar boyu bellek tedarik edip onaylamanın ardından ürün serilerimize belleği de eklemek, bizim için çok büyük bir fırsat olmanın yanında, ortaklarımıza ve son kullanıcılarımıza da AMD'den beklenen performans ve güvenilirliği sunmamızı sağladı," dedi.

AMD Memory markalı bellekler, Patriot Memory, LLC tarafından üretiliyor ve AMD, AMD logosu, Radeon ve Radeon logosu lisanslı olarak kullanılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları