AMD'den sosyal ağlara bağlanabilen tarayıcı

İşlemci uzmanı AMD'den dosya paylaşımı için özel bir tarayıcı... Üstelik ücretsiz...

AMD'den hediye!

Advanced Micro Devices tarayıcı işine girdi. Ama rakibi Internet Explorer, Firefox veya Chrome değil, hala Intel. Çünkü işlemci devi AMD'nin ürettiğinin yeni tarayıcısının asıl amacı, kendi işlemcilerinin grafik yeteneklerini gerçekten işe yarayan bir uygulama yardımıyla tüm dünyaya göstermek.

Intel'i her zaman yeterli grafik işleme desteğine sahip olmamakla eleştiren AMD, tarayıcısı ile bunu bir kez daha ortaya koymaya niyetli. Fusion Media Explorer adlı bu yeni tarayıcının en önemli özelliği bilgisayarınızda bulunan multimedya dosyalarını yöneterek, sevdiğiniz sosyal ağ ve paylaşım sitelerindeki dosyalara da erişebiliyor olmanız.

Üç boyutlu bir araya yüze sahip olan tarayıcı, kendi arama motoru ile bilgisayarınızdaki multimedya dosyalarını bulabildiği gibi, bunları tek bir tuşla Facebook, YouTube veya Flickr gibi sitelere yüklemenize de yardımcı oluyor.

AMD'nin Fusion Media Explorer tarayıcısını üreticinin sitesinden indirebilirsiniz.

Fakat ufak bir not, şu an için beta sürecinde olan bu uygulamayı kullanabilmek için işlemcinizin AMD olması gerekiyor. Final sürümünde bu kısıtlamanın devam edip etmeyeceği konusunda ise henüz bir bilgi verilmedi.

Okuyucu Yorumları