AMD Freesync'li monitör geldi

AMD Freesync teknolojisiyle Acer XG270HU monitör yüksek oyun deneyimi sunuyor.

Acer'dan Freesync'li monitör

AMD Radeon™ R-Serisi GPU için AMD FreeSync™ teknolojisine ve desteğine sahip Acer XG270HU oyun monitörü kullanıcılara çok daha sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatmak için ekran donmalarını ortadan kaldırıyor. Bu 27 inçlik monitör aynı zamanda geliştirilmiş oyun performansı için WQHD (2560x1440) çözünürlük, hızlı bir 144Hz yenileme oranı ve kenardan kenara çerçevesiz bir tasarımla birlikte geliyor.

FreeSync™ teknolojisiyle, XG270HU monitörünün kadrajları yırtılma ve tutukluk yapmanın önlenmesi için grafik kartının kadrajıyla senkronize edilmiştir. Bu teknoloji ağırlaşma ve gecikmeyi minimuma indirir ve böylece modern oyunların keyfini çıkarabilmek için gerekli olan son derece sorunsuz aksiyon sıraları sunar.

XG270HU'nun kenardan kenara çerçevesiz ekranı görüntüleme alanını maksimuma çıkarır ve çoklu monitör kurulumları için yüksek görüntüleme deneyimi sunar. Hızlı 1ms tepki süresi eylem ve hareketli geçişlerin kaybolma ve gölgelenme etkileri olmadan sorunsuz bir şekilde sunulmasını garanti eder.

XG270HU, Acer'ın karakteristik oyun görsel kimliği ve alt yatay çerçevesinin kalın turuncu çizgisiyle tasarlanmıştır ve taban kısmını vurgular. Bu monitör kolay bağlanabilirlik için HDMI 2.0, dual-link DVI, DisplayPort 1.2 ve 2 x 2W hoparlörlere sahiptir.

Göz yorulmasını azaltmak ve uzun süreli kullanımdan dolayı gözlere zarar gelmesini önlemek amacıyla, XG270HU Acer EyeProtect teknolojileriyle üretilmiştir. Bunların arasında, dengeli bir güç kaynağı aracılığıyla ekranın titremesini ortadan kaldıran titreşim önleme teknolojisi; parlama yapmayan panelde ortamdaki ışık kaynaklarından gelen yansımayı azaltanComfyView, uygun olmayan ışıklandırmada çalışırken ekran parlaklığını ayarlayan düşük karartma teknolojisi ve mavi ışığı azaltmak için mavi ışık filtresi bulunmaktadır.

Acer XG270HU monitör Mart 2015'ten itibaren Türkiye'de 599 $'dan başlayan fiyatlara temin edilebilecektir.

Okuyucu Yorumları