Amiral Gemisi Katili Dönüyor: OnePlus 6 Sızdı

OnePlus'ın yeni amiral gemisi katili yola çıktı geliyor. OnePlus 6'nın özellikleri sızdı. Peki, OnePlus 6 nasıl olacak?

Katil Dönüyor: OnePlus 6 sızdı

İlk modelinden bu yana "amiral gemisi katili" yakıştırmasıyla tanınan OnePlus, muhtemelen birkaç ay içinde raflardaki yerini alacak. Yeni katilden sızıntılar gelmeye başladı. Görünüşe göre, yine güçlü bir akıllı telefon olacak.

OnePlus 6 için sızıntılar aslında bir süredir vardı. Bunların büyük çoğunluğu OnePlus 6'nın da "çentik" modasını takip edeceği yönündeydi. iPhone X'dan sonra pek çok yeni akıllı telefon bilindiği gibi bu modadan yararlandı. Bunlardan biri de Oppo R15 olmuştu. OnePlus 6'nın da Oppo R15 klonu olacağı konuşuluyor, ancak bunu elbette öğrenmemiz için zaman var.

Amiral Gemisi Katili Dönüyor: OnePlus 6 Sızdı

OnePlus 6 için gelen yeni sızıntı ise telefonun teknik kadrosuna ilişkin. Teknik özellikleri sızan OnePlus 6, Android 8.1 işletim sistemiyle çalışacak. 6.28 inç boyutunda AMOLED ekranın sahibi olacağı görünen telefon, 2280x1080 piksel çözünürlük sunacak bizlere. İşlemci olarak ise Qualcomm Snapdragon 845 görürlürken, telefonda 6 GB RAM ve 128 GB hafıza yer alacak. Ayrıca batarya ise 3450 mAh kapasitesinde olacak.

Yine OnePlus 6'ın çift kameraya sahip akıllı telefonlardan biri olması bekleniyor. Sızan özelliklere göre arka yüzde 20 MP + 16 MP çift kamera dizilimine yer verecek olan OnePlus 6, ayrıca bu kameralarıyla f/1.7 diyafram açıklığı sunacak. Telefonun ön kamerası ise yine f/2.0 diyaframlı 20 MP lensten oluşacak.

Son olarak OnePlus 6'nın 7.5 mm kalınlığında ve 175 gram ağırlığında olması bekleniyor. Ancak dediğimiz gibi, tüm bunların hepsi OnePlus A6000 kod adlı bir teknik özellik listesinde görünenler. Nasıl olacağını ise, ancak OnePlus 6 tanıtıldığında öğreneceğiz. Ha, bu arada yine bir bilgiue göre OnePlus 6, 749 Dolar fiyatla gelecek.

Okuyucu Yorumları