Android 3.0 Honeycomb'a ilginç suçlama!

Android 3.0'ı yerden yere vuran şok açıklamaya Android cephesinden jet cevap geldi...

Android 3.0'a şok sözler...

Android akıllı telefon piyasasına hızlı bir giriş yaptı ancak mobil işletim sisteminin yalnızca tabletleri hedefleyen sürümü bazı kesimler için soru işaretleri taşıyor. Özellikle analist Trip Chowdhry bu konuya dikkat çekenlerden biri.

Öncelikle Chowdhry Android'in Honeycomb sürümünü "geek'lerden geek'lere" diye yorumladı, daha sonra ise tablet sürümü hakkındaki kuşkularını dile getirdi; "Gmail ve Google Voice bedava oldukları için işe yarayabilirler. Ancak 800 dolar verilen bir cihazda sorunlar görmeye kullanıcılar dayanamayabilirler."

Chowdhry'nin, Honeycomb yüklü Motorola Xoom tabletteki donmalar, çökmeler ve yetersiz pil ömrü üzerine böyle bir yazı yazdığını da söyleyelim.

Tabi Android cephesinden bu yazıya karşılık gecikmedi. Android Police'ten Will Shanklin yazının cevaptan çok insanların kafasında sorular oluşturduğunu iddia etti; "Dört suçlamanın üçünden donanımı sorumlu tutabilirsiniz. Ayrıca dengesiz ve pil ömrü az olan bir cihazın nasıl geek'ler için olduğunu düşünebilirsiniz? Ayrıca Android 3.0'la ilgili karmaşık ve teknik olarak üst seviyede olan ne? Yani cihazı bir Linux komut satırı yazarak başlatmıyorsunuz, burada ana sayfalar ve uygulamalardan bahsediyoruz."

Okuyucu Yorumları