Android 4.0'lı Xperia tipo yakında Türkiye'de

Sony'nin işlevselliği ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken yeni Xperia'sı, çok yakında Türkiye'de!

Xperia'dan yeni nesil telefon

Sony Mobile Communications'ın geliştirdiği Xperia serisinin yeni modeli Xperia tipo, kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanım özellikleri ile akıllı telefona yeni geçen kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

Uygun fiyat ve işlevselliğin bir araya geldiği yeni Xperia tipo, kullanıcıların web'de gezinirken, fotoğraflarını paylaşırken ya da yeni uygulamalar indirirken akıllı telefonlarından iyi bir şekilde yararlanmalarını sağlıyor.

Gelecek nesil akıllı cep telefonu anlayışını temsil eden Xperia serisinin yeni modeli Xperia tipo, ilk kez akıllı telefon kullanacak tüketicileri akıllı telefon dünyasıyla tanıştırıyor. Android işletim sisteminin sunduğu olanakları, uzun pil ömrü ile birleştiren Xperia tipo, kullanıcılarına özel kurulum kılavuzu desteği sağlarken, veri kullanımını tespit eden arayüzü ile de veri yönetimi çözümü sunuyor.

Sony Mobile Communications Türkiye, Yunanistan ve İsrail Pazarlama Direktörü Aysun Şabanlı, "Yeni Xperia tipo, fonksiyonel telefon olarak adlandırılan temel telefon yetenekleri ile kısıtlı cep telefonundan, ilk defa akıllı telefona geçen kullanıcılar için geliştirildi. Kullanıcı dostu arayüzü ile farklılaşan tipo, hem şıklığın hem de eğlencenin adresine dönüşüyor. Artık herkes akıllı telefon deneyimini kolayca yaşayabilecek" dedi.

Ice Cream Sandwich olarak da bilinen Android Platformunun en yeni sürümü Android 4.0'a sahip yeni Xperia tipo, Türkiye'de 1 Eylül'den itibaren beyaz ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Yeni nesil Xperia tipo'nun başlıca özellikleri:

Yeni nesil Xperia tipo'nun başlıca özellikleri:

Xperia tipo'nun başlıca özellikleri:

• Özellikler: 103x57x13 mm / Ağırlık: 99,4 gram, Google Android™ 4.0 işletim sistemi, 800 MHz Qualcomm Snapdragon MSM7225AA işlemci

• Pil ömrü: Pil – 1500 mAh tipik, 1460 mAh minimum; GSM konuşma süresi – 5 saat (ortalama), GSM bekleme süresi: 470 saat (ortalama), UMTS konuşma süresi – 4,5 saat (ortalama), UMTS bekleme süresi – 545 saat (ortalama), müzik dinleme süresi 30 saat (ortalama), video izleme süresi – 3 saat (ortalama)

• Kamera Özellikleri: 3.2 megapiksel kamera, 4x dijital zum, mekan etiketleme, self-timer, send to web, touch capture, video kaydetme

• Müzik Özellikleri: Albüm kapağı düzenleme, Bluetooth stereo (A2DP), Playnow, TrackID müzik tanıma, xLoud Deneyimi,

• Internet Özellikleri: Yer imleri, Google Play, Google Voice arama, Street View, NeoReader barkod okuyucu, Pan&Zoom, Web tarayıcı (WebKit)

• İletişim: Arama listesi, konferans görüşmesi, Facebook uygulaması, hoparlör

• Mesajlaşma: Sohbet, e-posta, Gmail, el yazısı tanıma, anında mesajlaşma, resimli mesajlaşma (MMS), akıllı metin girişi, kısa mesaj (SMS)

• Eğlence: 3 boyutlu oyunlar, medya tarayıcı, harekete duyarlı oyunlar, radyo, Sony Entertainment Network, video aktarımı, YouTube

Okuyucu Yorumları