Android 4.2 LG'nin Nexus'unda göründü

Android 4.2 "Key Lime Pie"dan internete sızan detaylar, yepyeni bir Android'i müjdeliyor...

Android 4.2'den sızıntı var!

Android 4.2, Google tarafından Ekim ayında tanıtılacak. Androidpolice.com web sitesi ise Android 4.2 yüklü olan bir LG Nexus'u eline geçirdiğini iddia etti.

LG Nexus'un sızan görüntülerinin bazılarında Android 4.1.2 ile çalıştığı görünse de Androidpolice'in yayınladığı görüntüler Android 4.2'den alınmış. Ancak Androidpolice, elindeki bu ROM'u yayınlamayı düşünmüyor. Buna ek olarak site, ROM'u diğer ceplerde çalıştıramadıklarını, onun "önceki Android'den çok farklı olduğunu" söylüyor.

Site, ROM içinde uyarı merkezini ilgilendiren kodda yeni bir uyarı merkezi keşftemiş. Android 4.2'de yapılan bir yenilik, TouchWiz gibi arayüzlerdeki kısayol düğmelerini stok Android'e getiriyor. Uyarı merkezi açıkken parmağınızı ikinci kez aşağı kaydırdığınızda ise ikinci bir kayar menü açılıyor, Hızlı Ayarlar burada yer alıyor.

Android 4.2 hakkında yenilenen uyarı merkezi dışında hala çok fazla şey bilinmiyor. Mobil işletim sisteminin yeni sürümünün 29 Ekim'de LG'nin Nexus cebi ile beraber tanıtılması muhtemel.

Okuyucu Yorumları