Android 4.4.3 KitKat yolda!

Android KitKat'in yeni sürümü 4.4.3 sızdı. Peki, yeni işletim sistemi ne zaman, hangi cebe gelecek?

Android 4.4.3 sızdı!

Android 4.4 KitKat'ın telefonlarda görülmeye başlamasından kısa bir süre sonra Google güncellemelere kaldığı yerden devam etmiş ve KitKat platformu en son 4.4.2 sürümüne yükselmişti. Şimdi ise yeni güncelleme olan KitKat 4.4.3 sürümü ortaya çıktı. Google, yeni sürümle birlikte işletim sisteminin hatalarını düzeltmeye devam edecek.

Google'ın KitKat 4.4.3 sürümü sızdı. İlk olarak Nexus 5 ve Nexus 7'lerde görmeye başlayacağımız yeni Android sürümünün resmi olarak ortaya çıkmasına ise henüz zaman var. Birkaç ay sonra ilk olarak Nexus cihazlarda göreceğimiz KitKat 4.4.3'ün klavye de dahil olmak üzere özellikle kamera uygulaması üzerinde pek çok iyileştirme yapması bekleniyor.

Öte yandan Google'ın yeni Nexus'u da sızıntılar arasında bulunuyor. Bu yıl 25 Haziran'da düzenlenecek olan Google I/O konferansında tanıtılması beklenen Nexus 6'nın 5 veya 5.5 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağı gelen bilgiler arasında. LG ile işbirliği kapsamında sunulacak olan Nexus 6'nın, Full HD veya 2K çözünürlüğünde olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları