Android cebini yenileyeceklere tavsiyeler!

Yeni bir cep alacaksınız ama henüz çıkmamış bir model kafanızı karıştırıyor. Peki beklemeye değer mi

Alalım mı; bekleyelim mi?

Mevcut Android cebinizi yeni, daha üstün bir Android cihazıyla değiştirmeyi planlıyorsunuz. Ancak henüz çıkmamış olan bir başka telefonda aklınızın bir köşesinden geçiyor. Peki yeni cebinizi hemen şimdi gidip satın almalı mısınız, yoksa çıkacak daha daha iyi bir telefonu beklemeli misiniz?

Android, iPhone'a göre biraz farklı, zira her geçen gün yeni Android cihazlarla tanışıyoruz. Bu nedenle "en iyi telefon"a sahip olmak istiyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Burada önemli olan, henüz çıkmamış olan telefonun neden daha iyi olduğunu düşündüğünüz.

Beklemeye değer özellikler

Örneğin yeni Android 4.0'ı beğendiyseniz, Galaxy Nexus'u veya Android 4.0'lı bir cebi beklemenize değebilir. NFC'li bir cep arıyorsanız, Galaxy S II gibi bir cebi tercih edebilirsiniz. Fiziksel klavyeli bir cep istiyorsanız, Droid 4'ü beklemenize değecektir.

Eğer pil ömrünü sihirli bir şekilde ikiye katlayan bir cep ortaya çıkarsa, bu cebi de beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Beklemeye değmeyecek özellikler

Beklemeye değmeyecek özellikler
Önerimiz, çok küçük farklara takılmamanız

Beklemeye değmeyecek özellikler

Biraz daha iyi işlemci, 256MB daha fazla bellek, biraz daha iyi kamera gibi iyileştirmeler için bekliyorsanız, beklemek yerine yükseltmeyi şimdi yapmanız daha yerinde olabilir. Zira çıkacak daha iyi bir telefon her zaman vardır ve sonuncusunda daha iyi teknik özelliklere sahip olacaktır.

Bir telefon, yeni bir telefon çıkana kadar "en iyi cep"tir ve sonsuza kadar "beklemeli miyim?" sorusunu sorararak zaman geçirmeniz mümkündür. Zira hemen hemen 2 ayda bir daha iyi bir Android'li cep tanıtılıyor. Dolayısıyla yukarıdaki gibi özellikleri beklemek yerine şu an almayı düşündüğünüz cebi almak, daha yerinde bir karar olabilir.

Okuyucu Yorumları