Android'de fotoğraflarınızı bedava gizleyin

Telefonunuzda başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğraflar mı var? İşte onları saklamanın yolu!

Sizden başkası görmesin!

Cep telefonlarımız son derece kişisel cihazlar olsa da sıkça farklı ellere geçebiliyorlar. Bazen kardeşiniz veya arkadaşınız cebinizde bir oyun oynamak veya sevgiliniz beraber çektirdiğiniz fotoğraflara bakmak isteyebiliyor.

Herhangi bir durumda telefonunuzdaki belirli fotoğrafları ve videoları gizlemek isterseniz, Android cebinizde bu işi Hide It Pro ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ücretsiz uygulama, kendisini bir ses uygulaması gibi gösterdiğinden telefonunuzu karıştıran birisi tarafından keşfedilme ihtimali düşük. Asıl uygulamaya geçmek için ilk ekrandaki Audio Manager logosuna uzun dokunmanız gerekli. Bir sonraki adımda iki kilit ekranı arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

Vault ekranı, resimlerinizi, videolarınızı ve ses dosyalarınızı saklamanıza izin veriyor. Herhangi bir dosyayı gizlemek için bu dosyanın bulunduğu konuma gidip onu "paylaş"manız gerekiyor. Dosyaları Hide It Pro içerisinden seçip gizlemeniz de mümkün.

Gizlediğiniz fotoğraflara Vault içindeki Pictures öğesi üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Burada fotoğraflar arasında dolaşmanız mümkün. Bir fotoğrafı veya albümü tekrar görünür hale getirmek için ona uzun dokunup "Unhide"a dokunmanız yeterli. Uygulamanın bu işi yaparken dosyayı orijinal konumuna yerleştirmediğini, yeni bir klasör oluşturduğunu söyleyelim. Dosyayı eski yerine kendiniz koymalısınız.

Yabancı gözlerden dosyalarınızı başarıyla saklayan uygulamanın 256-bit AES şifreleme, eklenti yoluyla uygulama gizleme gibi ek işlevleri de bulunuyor.

Google Play bağlantısı: Hide It Pro

Okuyucu Yorumları