Android'de kişi arama işini kolaylaştırın!

Andorid'de ister SMS göndermek, ister arama yapmak, bu uygulama sayesinde çok daha kolay olacak!

Çevirirken zaman kaybetmeyin!

PureContact, Android'li cebinizde telefon edeceğiniz kişiyi bulma işini kolaylaştırmayı amaçlayan bir "çevirici" uygulaması. Arama yapma, mesaj gönderme, e-posta gönderme veya kişilerinizle bağlantı kurmak için diğer uygulamaları kullanma gibi işlemlerde PureContact'ın sunduğu parmak hareketleri işinizi kolaylaştırıyor.

PureContact'ı yükledikten sonra hızlı arama listenizi düzenlemek için baloncuklardan birine uzun dokunup ona herhangi bir kişinizi eklemeniz yeterli. Sık iletişim kurduğunuz kişilerinizi belirledikten sonra uygulamanın sunduğu hareketleri kullanarak belirli eylemler gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin baloncuğu sola doğru sürükleyerek kişinize yeni bir metin mesajı gönderebilirsiniz. Yukarıdan aşağı doğru kaydırarak e-posta gönderebilir, aşağıdan yukarıya kaydırarak bir WhatsApp mesajı yollayabilirsiniz. Kişinize çift dokunarak onu hemen aramanız mümkün. Düzenlemek için uzun dokunmanız yeterli.

Hareketleri düzenlemeniz mümkün, ancak eylemlerde uygulamanın size sunduğu arama, SMS, e-posta, WhatsApp ve kişiyi görüntüleme gibi işlevlerle sınırlısınız.

Ücretsiz bir uygulama olan PureContact'ı Android cihazınız için aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Google Play bağlantısı: PureContact

Okuyucu Yorumları