Android Experiments'tan Çıkan 5 Harika Deney!

Android'in esnekliğinden faydalanan geliştiricilerin yaratıcılıklarıyla ortaya çıkardığı 5 harika deneysel uygulamayı seçtik.

5 harika Android deneyi!

Açık ve esnek bir platform olan Android, geliştiricilerin hayal güçlerini sergilemelerine izin veriyor. Google, yaratıcılıklarını göstermek isteyen geliştiriciler için 2015'te Android Experiments'ı başlatmıştı. Aşağıda bu girişim sayesinde ortaya çıkan en iyi Android deneylerini sıraladık.

1. Hunger Moji

Android'in oyun konusunda herhangi bir sıkıntısı yok. HungerMoji'yi diğerlerinden ayıran ise oyunun uyarı alanında oynanması.

Google Play'den indirin: HungerMoji – Notification Game

2. Taskzy

Taskzy, belirli koşullara göre uygulamaları açmanıza ve diğer uygulamalara uyarı göndermenize izin veriyor. Bu koşullar arasında saat, konum, hava durumu, kulaklık durumu ve kullanıcı etkinliği var.

Google Play'den indirin: Taskzy

3. Inkspace

Inkspace ile ekranda herhangi bir şekil çizebiliyor ve telefonunuzu eğerek onu üç boyutlu hale getirip döndürebiliyorsunuz.

Google Play'den indirin: Inkspace

4. Between Us

Between Us ile iki telefonu eşleştirip, aralarındaki mesafeyi bir miktar gariplik çerçevesinde ölçebilirsiniz. Uygulama mesafeyi geleneksel ölçü birimleri yerine basketbol topu, kalem, dağ, balina gibi eğlenceli şeyleri kullanıyor.

Google Play'den indirin: Between Us

5. Sprayscape

Sprayscape, Google'ın sanal gerçeklik deneylerinden bir tanesi ve telefonunuzla yüzleri, yerleri ve her şeyi spreyle boyamanıza izin veriyor. Oluşturduğunuz görüntüleri Facebook'ta bir bağlantı yoluyla paylaşabiliyor veya Google Drive'da saklayabiliyorsunuz.

Google Play'den indirin: Sprayscape

Okuyucu Yorumları