Android geliştiricilerine Türkçe kaynak!

Android platformunda uygulama geliştirmek isteyenler, Samsung'un bu kitabını çok faydalı bulacaklar!

Android için Türkçe kaynak!

Samsung Electronics, içerik geliştiricilerine destek olmayı sürdürüyor. Samsung Electronics Türkiye, Reto Meier tarafından hazırlanan "Profesyoneller için Android ile Uygulama Geliştirme" kitabını, Android geliştiricilerine sunmak üzere Türkçeleştirdi.

Android platformunun gelişimine yalnızca Android cihazlarıyla değil, içerik yönüyle de destek sağlayan Samsung Electronics Türkiye, Pusula Yayıncılık işbirliğiyle yayınladığı giriş seviye kitabıyla Android programlama konusundaki ilk Türkçe kaynağını sunmuştu. Yine Pusula Yayıncılık desteğiyle yayınlanan ikinci programlama kitabında ise; profesyonel Android geliştiricilerine hitap ediyor.

Samsung Electronics Türkiye Dijital Pazarlama Müdürü Ömer Suner konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Samsung Electronics Türkiye olarak lokal bazda Android'in gelişimine destek veriyor olmaktan gurur duyuyoruz. Bildiğiniz gibi, Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğimizle akademik düzeyde dünyanın ilk Android sınıfını kurduk. Android platformunun sahip olduğu içerik esnekliği doğrultusunda geliştirilmeye ne kadar açık olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçten hareketle, Pusula Yayıncılık ile ikinci kitabımız olan 'Profesyoneller için Android ile Uygulama Geliştirme' kitabını sunuyoruz. Desteğimiz ile içerik geliştiricilerinin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları