Android için 6 alternatif kamera uygulaması!

Android'li telefonunuzla gelen kamera uygulaması size yetmiyorsa, işte 6 iyi alternatif!

6 alternatif uygulama!

Telefonunuz güçlü bir kameraya sahip olabilir, ancak bu varsayılan uygulamaların yeterli olduğu anlamını taşımıyor. Play Store, Android'li telefonunuz için birçok alternatif kamera uygulamasıyla dolu - bu uygulamalar, fotoğraf çekme şeklinizden ince ayarlara, her şeyi değiştirebiliyor. İşte Android'li cihazınız için denemek isteyeceğiniz, en iyi 5 alternatif kamera uygulaması.

1. Google Camera

Nexus sahibiyseniz bu uygulamanın sizin için alternatif sayılmadığının farkındayız, ancak çoğu telefon Google'ın kamera uygulamasıyla gelmiyor. Google Camera, fotoğraf çekmek, video kaydetmek, panorama oluşturmak, sahte lens blur oluşturmak ve küresel fotoğraflar oluşturmak gibi işlevlere sahip. Uygulamanın kullanımı oldukça basit - genellikle ekranın yanındaki dev düğmeye dokunmanız yeterli oluyor.

2. Camera ZOOM FX

Camera ZOOM FX, varsayılan uygulamaları çok basit bulan ve daha fazla kontrol isteyenlerin aradığı uygulama. Fotoğraflarınızın kaydedileceği klasörü belirlemekten beyaz dengesini ayarlamaya, fotoğraf çekerken filtre uygulamadan peş peşe fotoğraf çekmeye, bu uygulamayla birçok gelişmiş yeteneğe sahip olacaksınız.

Camera ZOOM FX ile tüm bunları yapabilirsiniz, ancak bazı işlevler için 5,99 TL'ye satılan ücretli sürüme ihtiyacınız var. Ekstra animasyonlar ve çerçeveler ise ayrı indirme paketleri olarak sunuluyor.

Android için 6 alternatif kamera uygulaması!

3. Camera360 Ultimate

Camera ZOOM FX gibi yıllardır hizmet veren Camera360, zengin işlevleriyle fotoğraf çekme konusunda tek uygulamanız olmayı amaçlıyor. Filtreler, güçlü efektler ve düzenleme araçları sunan Camera ZOOM , fotoğraflarınızı paylaşmak için birkaç yol sunuyor.

Camera MX, Retrica ve Vignette

Camera MX, Retrica ve Vignette

4. Camera MX

Camera MX, önceki iki uygulama gibi birçok işlevle geliyor, ancak daha çok Shoot-the-Past moduyla öne çıkıyor. Bu mod, fotoğrafı çektiğiniz anın biraz gerisine bakmanıza olanak tanıyor. Bu sayede yanlışlıkla iyi odaklanmamış bir fotoğraf çektiyseniz, daha iyi bir kare bulma şansına sahip oluyorsunuz. Bu fikir size gari geldiyse merak etmeyin - fotoğrafların öncesini kaydetme fikri hoşunuza gitmiyorsa, bu seçeneği kapatabiliyorsunuz.

Android için 6 alternatif kamera uygulaması!

5. Retrica

Instagram neslinin favori uygulamalarından Retrica, onu açar açmaz ön kameranızı etkinleştirerek selfie'lere odaklandığını belli ediyor. Uygulama, fotoğrafın nasıl göründüğüne pek aldırış etmeyenleri hedefine alıyor - nasılsa fotoğrafı düzenleyip, ona filtre uygulayacaksınız. Sonra onu küçültüp, kalitesini düşürecek olan sosyal ağa yükleyeceksiniz. Zaten dünya üzerindeki milyonlarca kişi, telefon kamerasını tam da böyle kullanıyor.

Android için 6 alternatif kamera uygulaması!

6. Vignette

Retrica gibi Vignette'in de gerçeğe yakın bir kare yakalamak gibi bir derdi yok. Uygulama varsayılan haliyile fotoğraflarınıza belirgin değişiklikler ve filtreler uygulayarak onu sosyal ağlara hazır hale getiriyor. Vignette'in en önemli farkı ise tüm bunları sade bir arayüzde yapması.

Okuyucu Yorumları