Android için Chameleon Launcher hazır

Android, bu devrimsel launcher ile bundan böyle asla eskisi gibi olmayacak!

Android'e sihirli dokunuş!

Android'in popüler launcher'larından Chameleon Launcher, beta aşamasını tamamladı ve yaklaşık 10 dolar karşılığında Google Play'de indirmeye sunuldu. İlk olarak sadece tabletler için sunulan uygulamayı sizler için inceledik

Launcher, giriş ekranlarınızda konumunu ve boyutunu istediğiniz gibi düzenleyebileceğiniz 10 widget sunuyor. Widget'lar arasında Facebook, YouTube, Gmail ve haber akışlarını gösteren araçlar bulunuyor. Launcher, aralarından zevkinize göre seçim yapabileceğiniz farklı duvar kağıtlarıyla geliyor.

Chameleon Launcher'ı farklı yapan özelliği, saate ve konuma göre farklı giriş ekranları gösterebilmesi. Bunun için çeşitli kurallar oluşturabiliyor, ve nerede hangi ekranı görmek istediğinizi ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin sabahları Facebook güncellemelerini ve mesajlarınızı, akşam ise YouTube video önerilerini görebilirsiniz.

Ancak testimizde launcher'ın tam anlamıyla bitmediği izlenimi edindik. Örneğin hava durumu widget'ı çalışmıyordu. Gmail widget'ı ise okunmamış e-postalarınızı gösterse de onları direkt olarak açamıyordu. Bazı hatalar, bizde Chameleon Launcher'ın hala beta sürümünde olduğu izlenimini bıraktı. Ancak genel olarak launcher'ın yenilikçi konseptinin, şık giriş ekranlarının ve otomatikleştirme özelliklerinin çok hoşumuza gittiğini söylemeliyiz. Launcher için 10 doları gözden çıkarmaya değip değmeyeceği ise size kalmış.

Okuyucu Yorumları