Android için en iyi 10 Facebook uygulaması!

Facebook'suz yapamayan ve Android cep kullananlar... İşte çok işinize yaracak 10 Facebook canavarı!

Cepte Facebook keyfi!

Nüfusu 800 milyona yaklaşan Facebook için geliştirilen uygulamaların sayısı da her geçen gün artıyor. Android platformunda Facebook'a yönelik sayısız uygulama bulmanız mümkün. Bu yazımızda Android'deki en iyi 10 Facebook uygulamalasını sizler için seçtik.

10. FriendCaster Chat: Uygulama, Facebook'un sohbet işlevini daha basit ve kullanımı kolay bir hale getiriyor. Arkadaşlarınızı favorilere eklemeniz, 5 temadan biriyle görünümü özelleştirmeniz mümkün.

9. Friends Checker: Kullanımı oldukça kolay olan bu uygulama ile kimin sizi sildiğini, arkadaşlarınızın arkadaş listelerindeki değişiklikleri takip edebilirsiniz.

8. myChatDroid: Uygulama ile Facebook'un sohbet işlevine erişmeniz mümkün. Yüz simgeleriyle gelen uygulamada web sayfası bağlantılarına tıklanabiliyor.

Vonage, Color Themes, SimpleChat...

Vonage, Color Themes, SimpleChat...
Funny Status ile Facebook duvarınıza gönderecek eğlenceli yazılar bulabilirsiniz

7. Vonage: Vonage'in yüklü olduğu Facebook kullanıcıları, WiFi veya 3G üzerinden, çağrı ücretlerine tabi olmadan birbirlerini arayabiliyorlar.

6. Color Themes: Uygulama, Facebook profilinizi çeşitli temalarla özelleştirebilmenize izin veriyor.

5. SimpleChat: Facebook için basit bir sohbet uygulaması arıyorsanız, yüz simgelerini destekleyen, konuşmaları kaydedebilen ve belirli arkadaşlarınızı favori olarak seçebildiğiniz SimpleChat'i denemelisiniz.

4. Funny Status: Duvarınıza komik durum güncellemeleri göndermek istiyorsanız, uygulama içerisinde bulunan 1.500'ün üzerinde durum güncellemesi size yetecek. Ancak uygulamanın İngilizce olduğunu hatırlatalım.

Facebook, FriendCaster, Go!Chat

Facebook, FriendCaster, Go!Chat
Go!Chat, şu anki en iyi Facebook sohbet uygulaması

3. Facebook: Facebook'un geliştirdiği resmi uygulama, arkadaşlarınızın profiline bakmak, güncelleme göndermek, mesaj okumak gibi web sitesinden yapabileceğiniz birçok işlevi size Android cebinizde sunuyor.

2. FriendCaster: Android Market'teki en kapsamlı Facebook uygulamalarından bir tanesi olan FriendCaster ile fotoğrafları düzenleme ve onlara efekt eklemenin dışında Facebook arkadaşları ekleyebilir veya silebilir, etkinliklere ve gruplara göz atabilirsiniz.

1. Go!Chat: Facebook için mevcut en iyi sohbet uygulaması olan Go!Chat, temiz bir arayüzün yanında güvenli oturum açma, Facebook uyarıları özelliği, konum ve fotoğraf paylaşabilme özellikleriyle göz dolduruyor.

Okuyucu Yorumları