Android İçin En İyi Kablosuz Kulaklık Seçeneği Hangisi?

En iyi android bluetooth kulaklıklar için en çok sorulan sorulara cevap veriyoruz. Hangi android kablosuz kulaklık en iyisi? İşte tüm cevaplar!

Android'te en iyi kulaklık hangisi?

En iyi android kablosuz kulaklık tavsiyeleri arayanlar için önerilerimiz var. Bu videomuzda / makalemizde uzunca bir süredir bize sizlerden gelen kablosuz kulaklık / bluetooth kulaklık seçimi hakkında önemli birkaç soruya yanıt vereceğiz.

Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Tavsiyeleri

Özellikle müzik severler tarafından sıkça yöneltilen sorular arasında başı çeken konular şunlar: Kablosuz kulak içi kulaklıklar gerçekten rahat mı, ses kalitesi gerçekten memnun edici mi, telefon görüşmeleri için ideal mi ve elbette Android işletim sistemli telefonlar için en iyi kablosuz kulaklık hangisi?

Android İçin En İyi Kablosuz Kulaklık Seçeneği Hangisi?

İlk etapta şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, kablosuz kulak içi kulaklıklar fazlasıyla rahat, rahat olmasının yanı sıra ayrıca fazlasıyla da pratik. Kablosuz kulaklık satın alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta kuşkusuz tasarım. Kulağınıza tam olarak oturuyor mu, rahat mı, hafif mi gibi ergonomiye dayalı çekincelerin yanında öte yandan tabii ki insan, dışarıdan bakıldığında da kulaklığın güzel görünmesini istiyor. Görsel sorulara elbette en iyi cevabı sizler vereceksiniz, zira kendine yakıştırma işi tamamen kişiye özgü.

Huawei FreeBuds 3 İnceleme

Ancak rahatlık ve pratiklik konusunda özellikle bir süredir kullandığımız Huawei'nin FreeBuds 3 kulaklığına ilişkin birkaç kelam edebiliriz ki, aslında bu videomuzda / makalemizde çokça bu minik cihazdan bahsedeceğiz. Zira pek çok yönüyle doğrusu kalbimizi çaldı. Aranızda deneyenler varsa, eminiz bu konuda bize hak vereceklerdir.

Android İçin En İyi Kablosuz Kulaklık Seçeneği Hangisi?

En İyi Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Tavsiyelerinden: FreeBuds 3

Bu minik kulaklıklar 4.5 gram ağırlığıyla neredeyse yok gibi; kompakt tasarımı sayesinde de her an cebinizden çıkartıp kullanmaya hazır halde olmasıyla oldukça pratik.

Öte yandan şunu da söylemek lazım: Bilindiği gibi bu tip bazı kablosuz kulaklıklar silikon başlıkları sebebiyle tıpa gibi olurken, özellikle telefon görüşmelerinde kulak içinde baskı yaratması sebebiyle kendi sesinizi boğuk duymanıza sebep olabiliyor ve dolayısı ile etkin bir telefon görüşmesini engelleyebiliyor.

FreeBuds 3'te ise bu durumu yaşamıyorsunuz, çünkü kulaklıklar açık kullanım tasarımını benimsiyor. Peki, bu ne demek?

Android İçin En İyi Kablosuz Kulaklık Seçeneği Hangisi?

FreeBuds 3, dünyanın açık tasarıma sahip ilk aktif gürültü engelleyici kablosuz kulaklığı olarak hazırlanmış bir model. Huawei, bu kulaklığı hazırlarken yunuslarda ilham almış ve dış görünüşüyle estetik görünen, detaylarında ise sesin akustik şekilde iletilmesine yönelik olarak geliştirilmiş Dolphin Bionic tasarımı benimsemiş.

Dolphin Bionic Tasarım Nedir?

Bu tasarım şekli, sesi derin ve odaklanmış bir şekilde kulağa taşırken, rahat ve dengeli bir kullanım için de kulaklara tam oturan bir yapıyı gözetiyor. Bu da gerek hareket halinde, gerek telefon görüşmelerinizde, gerekse de müzik dinlerken size pozitif etki sağlıyor.

Android İçin En İyi Kablosuz Kulaklık Seçeneği Hangisi?

Kulak İçi Kulaklıklarda Gürültü Engelleme Özelliği

Öte yandan sese özgü bahsetmemiz gereken bir diğer önemli nokta ise, gürültü engelleme konusu olacak. Gürültü engelleme özelliği bilindiği gibi daha çok kulak üstü kulaklıklarda karşımıza çıkan bir teknoloji.

FreeBuds 3 ise aktif gürültü engelleme yani ANC'yi kulak içi kulaklık kategorisine de taşıyor. Çevre gürültülerini gerçek zamanlı olarak analiz edip, bu sesi aksi yönde frekans üreterek kulaklarınıza veren ve dolayı ile stabilizasyon sağlıyorç.

Kulaklık, böylece açık veya kapalı alanlarda gerek müzik dinlerken, gerek telefon görüşmelerinizi kulaklık üzerinden yaparken daha net ses deneyimi sağlayabiliyor. Bu arada, bu konuda iki farklı noktada parantez açmamız gerek.

Android İçin En İyi Kablosuz Kulaklık Seçeneği Hangisi?

Kemik Ses Sensörü Nedir?

Bunlardan birincisi FreeBuds 3'te kemik ses sensörünün olduğu olacak. Kulaklık üzerinden konuşurken sesinizi, kemik titreşimlerini analiz ederek destekleyen FreeBuds 3, içinde bulunan Kirin A1 işlemcinin ortam gürültüsünü de azaltmasıyla beraber, sesi netleştirerek karşı tarafa iletiyor. Bu sayede daha net iletişim sağlayabiliyorsunuz.

Huawei Al Life Uygulaması İle Kulaklık Ayarları

İkincisi ise, gürültü engelleme özelliğini istediğiniz gibi ayarlamanız olacak. Bu noktada, diğer kablosuz kulak içi kulaklıklardan ayrılıyor FreeBuds 3. Özellikle Android tarafında. Huawei AI Life uygulamasını Android telefonunuza indiriyor ve bu uygulamada yer alan Gürültü Azalma menüsündeki barı çevirerek gürültünün ne kadarının engelleneceğini kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Bunu tam olarak anlayabilmek için, FreeBuds 3 kulağınızdayken denemeniz daha etkili olacak. Çünkü kulaklıklar kulağınızdayken bu barı çevirdiğinizde, anlık olarak dış gürültülerin ne kadarının engellendiğini duyabiliyor ve sizin için yeterli olduğu miktarda karar kılıyorsunuz. Bu işlev oldukça pratik.

FreeBuds 3 Telefonla Nasıl Eşleştirilir?

FreeBuds 3 Telefonla Nasıl Eşleştirilir?

Hazır Android konusuna değinmişken, bu konuda yaşanan kafa karışıklıklarını da ele alalım. Öncelikle şunu söylemek lazım: Eğer Android işletim sistemli bir akıllı telefon kullanıyorsanız, Huawei AI Life uygulaması üzerinden FreeBuds 3'ü kolayca telefonunuzla eşleştirebiliyor ve kulaklığın tüm özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz.

Kulaklığı bir kez eşleştirdikten sonra ise, kullanmak istediğinizde şarj kutusunun kapağını açıp, FreeBuds 3'ü kulağınıza taktığınız anda cihaz çalışmaya hazır hale geliyor.

iPhone Telefonda (iOS) FreeBuds 3 Kullanılabilir Mi?

Peki, telefonunuz Android değil, de iOS tabanlı ise, yani bir iPhone kullanıyorsanız FreeBuds 3'ü kullanamayacak mısınız? Bu soru bize hep soruluyor. Buradan yekten hepsine cevap vermiş olalım: FreeBuds 3, iPhone'lar ile de kullanılabiliyor, ancak Apple gerekli API desteğini vermediği için, evet, bazı özelliklerini ne yazık ki kullanamıyorsunuz. Bu da uygulama noktasında karşımıza çıkıyor. Fakat onun dışında, yine gayet kaliteli müzik dinleyebilirsiniz, bu konuda herhangi bir sıkıntı yok.

FreeBuds 3 Fiyatı Ne Kadar?

FreeBuds 3 Fiyatı Ne Kadar?

Bu noktada elbette biraz da eğri oturup doğru konuşmak ve dolayısı ile fiyat konusunu ele almak gerekiyor. Apple kullanıcılarının yeni Air Pods satın almak istediklerinde ödemeleri gereken fiyat 1899 TL olurken, FreeBuds 3, 1000 TL daha uygun fiyatla, 899 TL fiyatla satın alınabiliyor.

Air Pods mu FreeBuds 3 mü?

Bu noktada tabii ki tercih tüketicinin, ancak gerek tasarım gerek müzikal performans olsun FreeBuds 3 fiyat / performans anlamında açıkçası açık ara öne çıkıyor. Bunun üzerine bahsettiğimiz önemli avantajları da cabası.

Android İçin En İyi Kablosuz Kulaklık Seçeneği Hangisi?

Sonuç olarak değerlendirecek olursak, sanıyoruz ki, sizlerden gelen soruları derleyip toplayıp yanıtladık. Ancak son olarak baştaki sorulan 4 soruya tek tek cevap vererek kapatalım:

FreeBuds 3, tasarımıyla fazlasıyla rahat, ses kalitesiyle gayet memnun edici, telefon görüşmeleri için muadil modellere göre daha işlevsel ve Android işletim sistemli telefonlar için rahatlıkla tercih edilebilir.

Elbette söylediğimiz gibi iPhone'lar için de öyle. Bunların üzerine gürültü engelleme özelliği, dahili kemik ses sensörü, günde 20 saatlik uzun pil ömrü, kablosuz şarj desteği, fiyat avantajı ve deneyimlediğinizde keşfedebileceğiniz daha pek çok noktasıyla müzik severler için FreeBuds 3'ü rahatlıkla önerebiliriz.

Yine de çekinceleriniz varsa, bir Huawei Deneyim Mağazası'na gidip kendiniz de deneyimleyebilirsiniz.