Anime ve Manga severler JoyOtaku'da buluşuyor

Joygame, Türkiye'deki tüm Anime ve Manga severleri bu yeni platformunda buluşturuyor!

Anime severlerin buluşma yeri

Sadece oyun yayınlamakla kalmayıp, bir dijital eğlence platformu olduğunu yepyeni projeleriyle kanıtlayan marka Joygame, Anime fanlarını yeni platformu JoyOtaku'da buluşturuyor. Anime, Manga ve Cosplay severleri bir araya getirecek bu proje ile fanları her etkinlikten haberdar etmek, en güncel haberleri eksiksiz bulmalarını sağlamak, onları bir arada tutmak, en güzel animeleri en kaliteli seyir zevki ile hizmetlerine sunmak, Türkiye'deki anime tutkunu popülasyonu arttırmak, üyelerin hayranı oldukları serilerin yazar ve çizerleri ile onları bir araya getirmek hedefleniyor.

En popüler seriler Joyotaku.com'da!

Joyotaku.com portalında, dünyanın en popüler serileri olan Naruto Shippuuden, Eyeshield 21, Gintama dahil olmak üzere toplamda 16 Anime seri yayınlanacak. Bu seriler, çoğu Anime fanının bulamayacağı yüksek kalitede ve Türkçe altyazılı olarak sunulacak.

Üyelerin kişisel profillerini oluşturarak birbirlerini takip edebilecekleri, mesajlaşabilecekleri, etkinlikleri takip edebilecekleri bir platform olan JoyOtaku'da ayrıca outdoor etkinliklerin de duyurumları yapılacak ve etkinlikler düzenlenecek.

Canlı yayınlar ve şovlar ile birbirinden güzel programları Anime ve Cosplayer'larla buluşturmayı da planlayan bu platformda tüm üyeler, makyaj ve Cosplay workshopları izleyebilecek, etkinliklerden canlı bağlantılarla haberdar edilecek ve hayranı oldukları kişileri bu ekranlarda görebilecek.

Okuyucu Yorumları