Annenize Hatıraları İçin Daha Fazla Yer Açın

Çocukları ve sevdikleri ile paylaştıkları anları saklayabilmek ve bu anları tekrar tekrar izlemek tüm anneler için önemlidir.

Hatıralar için daha fazla yer açın

Çocukları ve sevdikleri ile paylaştıkları anları saklayabilmek ve bu anları tekrar tekrar izlemek tüm anneler için önemlidir. Yaklaşan Anneler Günü'nde annenizin bu anları bir ömür boyu aynı canlılıkta, aynı gerçeklik duygusuyla yaşamasını istiyorsanız, SanDisk'in 128GB ek kapasitesi ile iPhone ve iPad'lerde daha fazla yer açan yeni nesil mobil depolama cihazı iXpand™ Flaş Sürücüsü öne çıkan bir hediye alternatifi.

Yeni ve modern tasarımı sayesinde çoğu iPhone ve iPad kılıflarıyla da uyumlu olan iXpand Flaş Sürücü sahip olduğu USB 3.0 bağlantısı ile Mac ve PC'lere daha hızlı dosya transferi imkanı sunarken tamamen yenilenmiş uygulamasıyla da fotoğraf, video ve müzik dosyalarının kolaylıkla yönetilmesini de sağlıyor.

Anneniz için mükemmel bir depolama arkadaşı olacak bu sürücü ile birlikte gelen iXpand Drive uygulaması sayesinde anneniz videolarını ve fotoğraflarını, iPhone ve iPad'leri yerine, doğrudan sürücü üzerinde kaydederek anında telefonlarında daha fazla alan kazanacak. Uygulama aynı zamanda popüler sosyal medya sitelerindeki içeriklerin otomatik olarak yedeklenmesini sağlarken müzikleri doğrudan çalabiliyor.

16GB, 32GB, 64GB ve 128GB kapasitelerinde mevcut olan iXpand™ Flaş Sürücü'nün tavsiye edilen satış fiyatları ise sırasıyla 119, 169, 229 ve 349 TL.

Okuyucu Yorumları