Anonymous: "Fırtına yaklaşıyor"

Anonymous bu sefer kimsenin beklemediği bir hedefe saldırdı; "henüz hiçbir şey görmediniz" dedi!

"Fırtına yaklaşıyor!"

Hüseyin Cem Köylü

Hafta başında Panda Security'nin sitelerine saldıran Anonymous'un şimdiki hedefinde ise Vatikan var. Vatikan resmi sitesine ve resmi haber sitesine DDoS saldırısı yapan Anonymous, bu sitelerin birkaç saatliğine servis dışı kalmasına neden oldu. Saldırıldıkları sitede bir de not yayınlayan Anonymous, şu sözleri söyledi: "Bugün, Anonymous sitenize saldırı kararı aldı, çünkü gerçek yolunuzdan saptınız ve kiliseyi kar getiren bir organizasyon gibi kullanarak absürt ve anakronistik öğretilerinizi tüm dünyaya yaymaya çalışıyorsunuz."

The New York Post'un haberinde, Anonymous'un bu hareketinin sadece saldırı yapılan kuruma yönelik olduğunu, dinin kendisine ya da din mensuplarına yönelik olmadığı belirtildi. Anonymous yaptığı açıklamada "Bu saldırı Hıristiyan dinine ya da dünyanın herhangi bir yerindeki inançlı insanlara karşı yapılmamıştır. Saldırının hedefi Katolik Kilisesindeki yanlışlıklardır" dedi.

Twitter'daki resmi Anonymous haber hesabında ise bu saldırıların henüz sadece başlangıç olduğuna dair yazılar yayınlandı: "Bize güvenin. Şimdiye kadar Anonymous'un tüm gücünü gördüğünüzü mü sanıyorsunuz? Hayır, çok yanılıyorsunuz. Henüz HİÇBİR ŞEY görmediniz. Hazırlanın. Gözlerinizi ufuktan ayırmayın. Fırtına yaklaşıyor."

Okuyucu Yorumları