Anonymous güvenlik devini yıktı!

Antivirüs devi de, sonunda Anonumous'un darbesini yemekten kurtulamadı...

Antivirüs devine hack şoku!

Hüseyin Cem Köylü

Bazı LulzSec üyelerinin Amerika ve Avrupa'da tutuklanmasının ardından, Anonymous, güvenlik şirketi Panda Security'yi "hukuk güçleriyle ortaklaşa çalışıp anonim eylemcilere pusu kurarak ve onları ele vermek" ile suçladı; Panda Security'ye savaş açtı.

Panda'ya ait 36 sayfayı saldırılarıyla etkisiz hale getirdiğini açıklayan Anonymous, Panda Security'nin giriş sayfasında "Anonymous, LulzSec'ten önce vardı ve hep olacak" sözlerini ve saldırı sırasında ele geçirilen e-posta adresleri ve şifrelerini yayınladı.

Panda Security ise saldırıyla ilgili Facebook sayfasında şu sözleri paylaştı: "6 Mart günü, hacker grubu LulzSec, Anonymous'un bir parçası, Panda Security web sunucusuna girdiler, bu sunucu Panda Security iç ağının dışında bulunuyor... Saldırı sırasında Panda Security iç ağına erişim ya da kaynak kodlarında bir sızıntı meydana gelmemiştir, güncelleme sunucuları ve müşteri verilerine de herhangi bir erişim gerçekleşmemiştir. Bu ihlali araştırmaya devam edeceğiz ve daha fazla detay sağladığımızda bunları sizinle paylaşacağız."

Okuyucu Yorumları