Anonymous'tan teknoloji devine tehdit!

Son zamanlarda teknoloji devlerinin kabusu olan Anonymous'un yeni hedefi belli oldu!

Dev şirkete hacker tehdidi!

Kendilerine belirli misyonlar koyarak bu doğrultuda hedeflerine saldırıda bulunan hacker grubu Anonymous, dev teknoloji şirketlerinin de kabusu oldu. Son olarak kancasını Sony'ye takan grup, Sony'nin PlayStation Network ağına dokunmayarak şirketin üst düzey yöneticilerine yönelik saldırılarda bulunacağını duyurdu. Bilindiği gibi PlayStation Network, geçtiğimiz aylarda hacker'ların saldırısına uğramış ve kullanıcılar çok zaor durumlarda kalmıştı. Anonymous, bu kez kullanıcıları zor durumda bırakmamakata kararlı...

#OpSony adı altında IRC kanalında bu doğrultuda organize olan Anonymous, şirketin yöneticilerine ait gizli bilgileri (ki buna kredi kartı bilgileri de dahil) paylaşmaya başladı bile.

Bilgi sızdırmak dışında Sony'nin web sitelerine de saldırı düzenlemeyi planlayan hacker grubu, anti-SOPA mesajlarını da sitelere empoze edecek.

Anonymous, firmaların telif haklarını korumayı sağlayan yasa tasarısı SOPA'ya başından beri karşı çıkıyor. Grup, bu amaçla Justin Bieber, Lady Gaga, Kim Kardashian ve Taylor Swift gibi ünlü isimleri dahi tehdit etmişti.

Okuyucu Yorumları