Anonymous'un intikamı böyle oldu!

Anonymous'un gündeme gelmediği bir gün yok! İşte dev hacker grubunun intikam saldırısı...

Anonymous'un intikamı!

Son günlerde gündemden düşmeyen saldırılarıyla bilinen Anonymous ekibi, İspanya'nın yerel polisinin internet sitesini çökertti.

Üç İspanyol, Anonymous'un çekirdek üyeleri oldukları iddiasıyla geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Hacker grubu, bu olaya misilleme yaparak www.policia.es adresli internet sitesini, 12 Haziran'da hack'ledi!

İspanyol otoriteler işin içinde Anonymous'un olup olmadığını belirtmezken, sadece sitenin erişime kapalı olduğunu duyurdular. Ancak Anonymous'un internet sitelerinden birinde bu saldırı #OpPolicia adında geçtiği için saldırıyı yapanların Anonymous ekibi olduğu açıkça ortadaydı.

Polis bağlantı yok diyor ama...

Polis bağlantı yok diyor ama...

Anonymous'tan gelen bilgilere göre İspanya yerel polisinin sitesi, DDoS sistemiyle, yani hedef siteden çok fazla veri indirilerek sitenin çökmesine neden olan bir sistemle erişilemez hale getirildi. Buna karşılık olarak İspanya polisi adına konuşan bir sözcü bir internet sitesine aynı anda çok fazla kişi erişmeye çalışırsa o internet sitesinin muhakkak çökeceğini, bununla Anonymous arasında bir bağlantı kurulamayacağını belirtti.

Anonymous ayrıca İspanya polisinin gözaltına aldığı üç kişiye de gönderme yaparak "Herhangi bir çekirdek grubu tutuklayamazlar, çünkü bizim bir çekirdek grubumuz yok." dedi.

Okuyucu Yorumları