Ansızın gelen Windows 10 güncellemesi...

Hava durumu bülteninde çıkan Windows 10 uyarısından sonra bir Windows 10 vakası daha...

Windows 10 işleri karıştırdı!

Windows 10, kullanıma sunulduğu günlerden beri yürüttüğü "agresif" tanıtım çalışmalarıyla da adından çok söz ettirdi. Microsoft'un işletim sisteminin bu en yeni versiyonunu indirmek için birçok kullanıcıya yaptığı ısrar süreç içerisinde biraz negatif bir algıya yol açtı.

Öyle görünüyor ki aradan geçen yaklaşık bir yıla rağmen firma bu "Windows 10'u yükleyin" ısrarlarından vazgeçmedi. Zira profesyonel bir oyuncu olan Erik Flom geçtiğimiz günlerde bir oyunun ortasındayken ve bunu da Twitch üzerinden canlı olarak yayınlıyorken, Windows 10'un PC'sine otomatik olarak yüklenmeye başlamasına tanık oldu.

Bunun nasıl olduğuna dair hiçbir fikri olmadığını ve o esnada Windows 10'a küfürler yağdırdığını belirten Flom, canlı yayında olduğu için bu güncellemenin olabildiğince hızlı bitmesini istediğini ifade etti. Söz konusu hadise Windows 10'un, kullanıcı bilgisayarını halihazırda kullanıyorken otomatik olarak yüklenmeye başlamasının ilk defa kayıt altına alınması anlamına geldiği için de oldukça ilginç.

Okuyucu Yorumları