Anthem, İddiaya Göre PS4'ü Kilitliyor ve Kapatıyor

Bioware'in yeni oyununun tadını çıkarmak isteyen bazı oyuncuların tadı, çıkan bu sorunla kaçtı!

Anthem, PlayStation 4'ü kilitledi!

BioWare'in yeni shooter'ı Anthem ile keyifli bir zaman geçirmek isteyenler, konsolun kapanması gibi ilginç bir sorunla karşı karşıya kaldılar. Daha da kötüsü bazı kullanıcılar, PlayStation 4'lerinin "tuğlaya" dönüştüğünü söylüyor.

Reddit ve diğer forumlara taşınan şikayetlere göre Anthem, bazen sizi ana menüye bırakıyor, bazı durumlarda ise konsolu kapatıyor. Reddit üyesi ForTheMasters, bir gönderisinde "Bu oyun, PS4'ü tamamen kapatan tek oyundur" iddiasında bulundu. Oyuncu, gönderisinde oyundaki hatanın ana menüye veya PS4 dashboard'a döndürdüğünü, ancak bazen konsolu tamamen kapattığını söyledi. Yaklaşık 2.000 olumlu oy alan konu başlığında aynı sorunu yaşadığını söyleyen başka yorumcular da var. Bazı kullanıcılar, konsolun sorunu "yanlış kapama" olarak algıladığını, yani konsol çalışırken fişi çekmişsiniz gibi algıladığını söylüyor.

Konsol kapandıktan sonra onu açmak, her zaman kolay olmayabiliyor. Bazı kullanıcılar, güç düğmesine basarak konsolu açamadıklarını söylüyorlar. Bazıları ise konsolu çalışır hale getirebilmek için güç kablosunu çekip, tekrar takmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Bir Reddit üyesi, oyunun konsolu tamamen tuğla yaptığını iddia ediyor ve aynısının başınıza gelmemesi için oyunu oynamamanızı tavsiye ediyor.

Anthem daha önce demo oyunda da sorunlar yaşamış, bu sorunlar BioWare tarafından hızla çözülmüştü. Firma, oyunu bitirmeden üst seviye ekipmana ulaşmayı sağlayan bir sorunu da aceleyle onarmak zorunda kalmıştı.

Okuyucu Yorumları